NieuweStroom Energie

Contactgegevens
085-4011470
klantenservice@nieuwestroom.nl
https://www.nieuwestroom.nl/
Vergelijk energieleveranciers

NieuweStroom staat voor eerlijkheid en transparantie. De leverancier geeft iedere klant rechtstreeks toegang tot de handelsbeurs, waar grote bedrijven en energieleveranciers al jaren inkopen. De prijs die de klant betaalt is 1-op-1 gekoppeld aan de actuele prijs op de handelsbeurs en wordt maandelijks met het werkelijke verbruik afgerekend.

Over NieuweStroom

NieuweStroom heeft als speerpunt dat klanten continu moeten kunnen profiteren van de laagste prijzen in de markt. De energieleverancier koopt direct in bij de bron en heeft lage bedrijfskosten. Dit leidt tot lage prijzen voor de klant. Klanten betalen voor stroom en gas bij NieuweStroom de actuele prijs van de handelsbeurs (APX en LEBA + vaste opslag). Daarnaast werkt de energieleverancier niet met langetermijncontracten, waardoor iedereen kan in- en uitstappen wanneer hij maar wilt zonder boete.

Belangrijke punten voor NieuweStroom zijn eerlijkheid en transparantie. De kosten van en de toegang tot energie zijn volledig transparant voor de verbruiker. Zo kan de verbruiker zijn verbruiks-, opslag- en terugleveringsgedrag qua tijdstip, plaats en hoeveelheid altijd aanpassen. Hierdoor krijgt de gehele energiemarkt een optimaal duurzaam, efficiënt en transparant karakter.

Welkomstkorting en (actie)tarieven NieuweStroom

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is NieuweStroom?

NieuweStroom stimuleert duurzaam energieverbruik door transparant te zijn en inzicht te geven in je dagelijkse verbruik. Op deze manier krijg je meer inzicht in de mogelijkheden om te bezuinigen en om energie af te nemen op momenten dat er minder vraag is naar energie. Op de goedkopere momenten is energie volgens het energiebedrijf ook duurzamer, omdat er dan minder energie wordt opgewekt met fossiele brandstoffen.

Contactgegevens NieuweStroom

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: klantenservice@nieuwestroom.nl
  • Klantenservice: 085- 401 1470 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Wil je een verhuizing doorgeven aan Nieuwe Stroom? Je kunt dan een mail of brief sturen naar de klantenservice van de energieleverancier onder vermelding van je klantnummer.

Opzeggen NieuweStroom

NieuweStroom hanteert geen opzegboete wanneer je je contract opzegt. Er geldt echter wel een opzegtermijn van 30 dagen, omdat dit door de overheid is voorgeschreven. Wil je toch binnen 30 dagen overstappen naar een andere energieleverancier? Bij NieuweStroom is het mogelijk om binnen 1 á 2 werkdagen over te stappen. Deze kortere opzegtermijn geldt alleen als je zelf bij NieuweStroom opzegt. Stuur in dit geval een mail naar de klantenservice van de energieleverancier. Je ontvangt dan binnen 1 werkdag een bericht, waarin je nieuwe energieleverancier door NieuweStroom wordt gemachtigd om de gewenste overstap sneller te regelen dan gebruikelijk.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.