Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

NieuweStroom Energie

NieuweStroom staat voor eerlijkheid en transparantie. De leverancier geeft iedere klant rechtstreeks toegang tot de handelsbeurs, waar grote bedrijven en energieleveranciers al jaren inkopen. De prijs die de klant betaalt is 1-op-1 gekoppeld aan de actuele prijs op de handelsbeurs en wordt maandelijks met het werkelijke verbruik afgerekend. 

Lage kosten voor klanten

NieuweStroom heeft als speerpunt dat klanten continu moeten kunnen profiteren van de laagste prijzen in de markt. NieuweStroom koopt direct in bij de bron en heeft lage bedrijfskosten. Dit leidt tot lage prijzen voor de klant. Klanten betalen voor stroom en gas bij NieuweStroom de actuele prijs van de handelsbeurs (APX en  LEBA + vaste opslag). Daarnaast werkt NieuweStroom niet met langetermijncontracten, waardoor iedereen kan in- en uitstappen wanneer hij maar wilt zonder boete.

Transparant

Belangrijke punten voor NieuweStroom zijn eerlijkheid en transparantie. De kosten van en de toegang tot energie zijn volledig transparant voor de verbruiker. Zo kan de verbruiker zijn verbruiks-, opslag- en terugleveringsgedrag qua tijdstip, plaats en hoeveelheid altijd aanpassen. Hierdoor krijgt de gehele energiemarkt een optimaal duurzaam, efficiënt en transparant karakter.

Doelgroep NieuweStroom

De doelgroep van NieuweStroom bestaat voornamelijk uit de zakelijke markt en de grote particulieren, van MKB bedrijven tot en met de grote kantoorgebouwen en fabrieken. De energie van NieuweStroom wordt meegenomen in de zakelijke energievergelijker van Overstappen.nl.

Energie vergelijken

Wil je overstappen van energieleverancier? Door energie te vergelijken, krijg je een overzicht van op maat gesneden aanbiedingen. In onze handige energievergelijker geef je je wensen aan: contractvorm en groene of grijze energie. Vervolgens tonen wij je een overzicht van goedkoopste energie-aanbieders die aan je wensen voldoen.

« Terug naar energieleveranciers