Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Tele2


Tele2 Nederland B.V. is een groot communicatiebedrijf in Nederland en heeft zijn naam verworven als uitdager van de gevestigde orde. Het bedrijf is in 1997 gestart als aanbieder van telefonieabonnementen. Tele2 is nu uitgegroeid tot een aanbieder van diverse internet, telefonie en tv-producten.

Tele2 internet

Tele2 is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoeften van klanten. Tele2 biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Tele2 Zakelijk

Tele2 heeft ook een grote zakelijke tak. Als je een ondernemer bent heb je ook goed internet nodig. Internet op een zakelijk adres kan alleen via een zakelijk internetabonnement. Dit zijn vaak betere pakketten dan als je een particulier abonnement afsluit, en dat heeft natuurlijk een reden. De belangrijkste en meest logische reden is dat als er meer mensen (meer werknemers) van het netwerk gebruik willen maken, er een betere en stabielere netwerkomgeving nodig is.

Meer informatie over Tele2 Zakelijk

Diensten Tele2

Tele2 biedt naast mobiel bellen, internet en vast bellen ook een 3-in-1 pakket met interactieve tv aan. Je krijgt de beschikking over een interactieve tv-gids en de Videotheek. Interactieve tv verloopt via de internetverbinding en is uit te breiden met extra pakketten zoals Film1 of Eredivisie Live.

Tele2 glasvezel

Tele2 investeerde in het eigen netwerk door in 2005 het bedrijf Versatel over te nemen. Tele2 biedt haar diensten aan via zowel ADSL/VDSL als via glasvezel. Met een postcodecheck zie je snel wat je mogelijkheden zijn.

Tele2 vergelijken met andere internetaanbieders

Heeft Tele2 voor jou een scherpe alles-in-een-aanbieding? Je komt er snel achter via onze gratis vergelijkingsservice van internetaanbieders. Je ziet op basis van uw postcode een overzicht van de goedkoopste internetabonnementen en alles in 1 pakketten. Kijk nu welke overstapkorting internetaanbieders aanbieden.

Overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? Veruit de meeste landelijke internetaanbieders hanteren een overstapservice. Zij nemen de overstap voor jou uit handen en zeggen je oude internetaanbieder voor je op. Kun je van deze service gebruikmaken voor jouw specifieke overstap? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker.

Vergelijk internetaanbieders

« Terug naar internetaanbieders