Tele2

Tele2

Contactgegevens
Klantenservice: 0800-1242
Vergelijk alles in 1 pakketten

Tele2 Nederland B.V. is een groot communicatiebedrijf in Nederland en heeft zijn naam verworven als uitdager van de gevestigde orde. Het bedrijf is in 1997 gestart als aanbieder van telefonieabonnementen en  van diverse internet, telefonie en tv-producten. Sinds januari 2019 is Tele2 gefuseerd met T-Mobile. De internet, telefonie en tv-producten van Tele2 zijn tegenwoordig niet meer bestelbaar en kunnen enkel nog op de website van T-Mobile worden besteld.

Over Tele2

Tele2 is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoeften van klanten. De provider biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Producten Tele2

De provider biedt naast mobiel bellen, internet en vast bellen ook een 3-in-1 pakket met interactieve tv aan. Je krijgt de beschikking over een interactieve tv-gids en de Videotheek. Interactieve tv verloopt via de internetverbinding en is uit te breiden met extra pakketten zoals Film1 of Eredivisie Live. Het bedrijf biedt de volgende pakketten aan:

  • Internet
  • Internet & TV
  • Alles-in-1
  • Internet & bellen

Internet van Tele2

Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten: Internet Light, Internet Basis en Internet Extra. Bij Internet light heb je een downloadsnelheid tot 20 Mb/s en een uploadsnelheid tot 1Mb/s. De downloadsnelheid is bij Internet Basis maximaal 60 Mb/s en voor Internet Extra is de downloadsnelheid maximaal 100 Mb/s.

Tv van Tele2

Bij de provider kun je kiezen uit Tv Light of TV Basis. Als je kiest voor TV Light dan krijg je de 20 populairste zenders, waarvan 19 in HD. Met TV Basis ontvang je 52 zenders, waarvan 27 in HD.

Alles in 1 van Tele2

Je kunt bij het alles-in-1-pakket kiezen uit drie varianten: Light, Basis en Extra. Deze pakketten komen overeen met die van internet en televisie. Verder wordt daar nog het Bellen Basis-, Zorgeloos Bellen- of Eindeloos bellen pakket aan toegevoegd.

Tele2 vergelijken en afsluiten

Is Tele2 voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.