Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Tele2


Tele2 Nederland B.V. is een groot communicatiebedrijf in Nederland en heeft zijn naam verworven als uitdager van de gevestigde orde. Het bedrijf is in 1997 gestart als aanbieder van telefonieabonnementen en is nu uitgegroeid tot een aanbieder van diverse internet, telefonie en tv-producten.

Over Tele2

Tele2 is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan door de korte lijnen binnen de organisatie snel schakelen en inspelen op de behoeften van klanten. De provider biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan en heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Vergelijk internetaanbieders

Producten Tele2

De provider biedt naast mobiel bellen, internet en vast bellen ook een 3-in-1 pakket met interactieve tv aan. Je krijgt de beschikking over een interactieve tv-gids en de Videotheek. Interactieve tv verloopt via de internetverbinding en is uit te breiden met extra pakketten zoals Film1 of Eredivisie Live. Het bedrijf biedt de volgende pakketten aan:

  • Internet
  • Internet & TV
  • Alles-in-1
  • Internet & bellen

Internet van Tele2

Tele2
Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten: Internet Light, Internet Basis en Internet Extra. Bij Internet light heb je een downloadsnelheid tot 20 Mb/s en een uploadsnelheid tot 1Mb/s. De downloadsnelheid is bij Internet Basis maximaal 60 Mb/s en voor Internet Extra is de downloadsnelheid maximaal 100 Mb/s.

TV van
Tele2

Tele2
Bij de provider kun je kiezen uit Tv Light of TV Basis. Als je kiest voor TV Light dan krijg je de 20 populairste zenders, waarvan 19 in HD. Met TV Basis ontvang je 52 zenders, waarvan 27 in HD.

Alles in 1 van Tele2

Tele2
Je kunt bij het alles-in-1-pakket kiezen uit drie varianten: Light, Basis en Extra. Deze pakketten komen overeen met die van internet en televisie. Verder wordt daar nog het Bellen Basis-, Zorgeloos Bellen- of Eindeloos bellen pakket aan toegevoegd.

Vergelijk internetaanbieders

Tele2 zakelijk

Ondernemers kunnen verschillende pakketten afnemen bij de provider. De aanbieder biedt de volgende mogelijkheden voor internet, bellen en extra diensten:

Internet:

  • Snelheid tot 1 Gbit/s
  • Gelijke upload- en downloadsnelheid
Bellen:

  • Hosted Voice: hiermee verplaats je je telefooncentrale naar de cloud.
  • Onbeperkt bellen via internet met een vaste telefoon, mobiele telefoon of allebei.
Extra diensten:

  • Tele2 heeft een aparte business line voor groothandelaren
  • Zakelijke hosting

Tele2 vergelijken en afsluiten

Is Tele2 voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Vergelijk internetaanbieders

Contactgegevens Tele2

Klantenservice: 0800-1242

« Terug naar internetaanbieders