Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Ziggo


Ziggo is in februari 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Ongeveer een jaar later gingen deze 3 bedrijven verder onder de naam Ziggo. Ziggo biedt internet, televisie en telefonie en heeft rond de 4,4 miljoen aansluitingen. Sinds 13 april 2015 is Ziggo ook gefuseerd met UPC. De kabelmaatschappij is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en is beschikbaar in grote delen van Nederland.

Ziggo internet

Ziggo heeft als doel zoveel mogelijk Nederlanders dagelijks te laten genieten van de beste entertainment die er is. Op een manier die toegankelijk is voor iedereen. Dat doet het bedrijf door producten en diensten aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen.

Ziggo via kabel

Ziggo maakt gebruik van een verbinding via de kabel. De kabelverbinding is snel en er is nog voldoende ruimte voor groei. Op die manier kunnen telecomdiensten van de kabelaar de concurrentie met glasvezel aan. De totaalaanbieder biedt een breed pakket aan HD-zenders, digitale tv-zenders en extra’s zoals live tv kijken op de tablet.

WiFi-Spots

Ziggo-klanten die internet in hun abonnement hebben zitten kunnen gebruikmaken van WiFi-Spots. Hiermee kunnen klanten buitenshuis gebruikmaken van het draadloos netwerk van andere Ziggo-klanten. Het gebruik van WiFi-Spots kost niets extra. De verbinding is snel en goed beveiligd.

UPC onderdeel van Ziggo

Door de fusie tussen UPC en Ziggo is UPC in april 2015 onderdeel geworden van Ziggo. De merknaam UPC zal niet meer worden gehanteerd. Heb je een UPC abonnement? Geen zorgen, er veranderd niets totdat je dit abonnement wijzigt of verlengt. Voor vragen of klachten kun je terecht bij de klantenservice van Ziggo.

Ziggo alles in 1 pakketten

Net als vele andere providers biedt ook Ziggo alles in 1 pakketten aan. Lees hier wat een alles in 1 pakket bij Ziggo precies omvat.

Ziggo sport gratis

Bij een internet en tv abonnement van Ziggo krijg je altijd gratis Ziggo sport. Op deze zender zijn verschillende sportwedstrijden te zien, zoals Ziggo Formule 1, voetbalwedstrijden en basketbalwedstrijden. Daarnaast krijg je inloggegevens om ook online te kunnen kijken naar deze wedstrijden.

Overstapservice

De meeste internetaanbieders bieden een handige overstapservice voor nieuwe klanten. Hierbij wordt je huidige internetaanbieder voor je opgezegd. Kun je hier voor jouw specifieke switch gebruik van maken? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker. Kortom Ziggo opzeggen wanneer dit niet meer de beste internetaanbieder voor je is. Via Overstappen.nl profiteer je ook nog eens van een aantrekkelijke overstapkorting! Ook een Ziggo zakelijk abonnement is online af te sluiten!

« Terug naar internetaanbieders