Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

Ziggo


Ziggo is in februari 2007 ontstaan uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Ongeveer een jaar later gingen deze 3 bedrijven verder onder de naam Ziggo. De provider biedt internet, televisie en telefonie aan en heeft rond de 4,4 miljoen aansluitingen. Sinds 13 april 2015 is het bedrijf ook gefuseerd met UPC. De kabelmaatschappij is de grootste aanbieder van kabeltelevisie in Nederland en is beschikbaar in grote delen van Nederland.

Over Ziggo

De provider heeft als doel zoveel mogelijk Nederlanders dagelijks te laten genieten van de beste entertainment die er is. Op een manier die toegankelijk is voor iedereen. Dat doet het bedrijf door producten en diensten aan te bieden die betaalbaar zijn voor iedereen.

Vergelijk internetaanbieders

Producten Ziggo

De provider biedt de volgende pakketten aan:

  • Alles-in-1
  • Internet & TV
  • Internet & online TV
  • Vast bellen

Internet van Ziggo

Ziggo
Je kunt uit drie pakketten met internet kiezen: Internet & TV, Alles-in-1 en Internet & Online TV. De downloadsnelheid bedraagt tot wel 500 Mbit/s. De Ziggo Power Promise garandeert dat je wifi overal in je huis werkt. Daarnaast ontvang je een gratis wifi-modem als je voor een pakket met internet kiest. Verder ontvang je gratis internetbeveiliging.

TV van
Ziggo

Ziggo
Alle tv-pakketten worden standaard geleverd met 80+ digitale zenders en 36 tv-zenders in HD-kwaliteit. Bij het complete pakket krijg je ook nog Movies & Series XL erbij. Hiermee kun je naar meer dan 40 extra zenders en films en series on demand kijken.

Alles in 1 van Ziggo

Ziggo
Er zijn drie varianten van het alles-in-1-pakket: Start, Complete en Max. Vast Bellen is onderdeel van alle drie de pakketten. Je kunt dan altijd gebruik maken van de nummerbehoud optie.

Vergelijk internetaanbieders

Ziggo zakelijk

Ondernemers kunnen verschillende pakketten afnemen bij de provider. De aanbieder biedt de volgende mogelijkheden voor internet, bellen en extra diensten:

Internet:

  • Snelheid tot 600 Mbit/s
  • Gratis internetbeveiliging
Bellen:

  • Hosted Voice: hiermee verplaats je je telefooncentrale naar de cloud.
Extra diensten:

  • Flexibel: pas je pakket aan wanneer je wil
  • Zakelijke klantenservice

Ziggo vergelijken en afsluiten

Is Ziggo voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internet vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Vergelijk internetaanbieders

Contactgegevens Ziggo

Klantenservice: 0900-1884

« Terug naar internetaanbieders