Odido sim only vergelijken | Alle abonnementen 2023

Odido Sim Only

Odido sim only-abonnementen vergelijken

In de vergelijker hieronder vind je een lijst met alle sim only abonnementen van Odido. Je kunt ook de filters gebruiken om abonnementen met elkaar te vergelijken. Zo vind je gemakkelijk en snel het juiste abonnement voor jou.

Over Odido

Sinds 2020 gebruikt Tele2 na een fusie het netwerk van T-mobile en vanaf 2023 is T-mobile verder gegaan onder de naam Odido. Odido is hierdoor een nieuwe, maar deels toch bekende provider op het gebied van Mobiel, Glasvezel, Internet en TV. Op dit moment beschikt Odido van een klantenbestand rond de 8 miljoen die zowel uit particulieren als zakelijke klanten bestaan. Heb je voorheen een abonnement afgesloten bij T-Mobile of Tele2? Dan verandert er niks voor jou, behalve de naam op je factuur en telefoonprovider. Wil je een nieuwe sim only afsluiten of verlengen? Dan gaat dit nu via Odido. Ontdek hier het nieuwe sim only aanbod van Odido.
Odido logo

Odido sim only abonnement

Wil je een Odido sim only abonnement afsluiten? Dan heb je keuze uit 4 soorten Unlimited abonnementen of 3 reguliere abonnementen.

Odido Unlimited

De verschillen met de oude abonnementen zitten in de snelheid van het internet, het internet dat je krijgt in het buitenland en eventuele extra diensten zoals, Videoland, Podimo, Deezer, Viaplay en Visual Voicemail.

Odido regulier

Maak je zelden gebruik van je data? Dan kan je ook overwegen om een kleinere databundel af te sluiten. Odido biedt hiervoor drie soorten abonnementen aan die allemaal een internet snelheid hebben tot 300 Mbit/s en 120 belminuten heeft in NL en EU. Je kan zelf je maandelijkse datalimiet bepalen: 2 GB, 10 GB of 15 GB.

Voordelen van Odido sim only

Samen Unlimited abonnement

Wanneer je een Unlimited abonnement afsluit kun je hetzelfde Unlimited abonnement nog een keer afsluiten voor € 20,- voor bijvoorbeeld een vriend, gezins- of familielid. Je kunt maximaal 5 extra sim only abonnementen afsluiten.

Klantvoordeel op 1 adres

Bij Odido ontvang je klantvoordeel met minimaal twee of meerdere abonnementen op één adres. Je kunt alle abonnementen van Odido, zoals sim only, internet en TV met elkaar combineren. Heb je een sim only van Ben? Dan kan je dit combineren met internet van Odido. Ben zit namelijk met Odido samen onder 1 dak. De voordelen die je kunt ontvangen zijn:

  • € 2,50 korting en tot 5 GB extra data per maand op mobiele abonnementen;
  • Tot € 7,50 korting per maand op Unlimited abonnementen;
  • € 5,- korting per maand op internet voor thuis.

Gratis 5G als je een geschikt toestel hebt

Heb je een geschikt toestel voor 5G? Dan kan je direct gebruikmaken van het 5G-netwerk van Odido. Op alle abonnementen krijg je standaard 5G als je hier een geschikt toestel voor hebt.

Goedkoopste sim only van Odido

Het goedkoopste sim only abonnement van Odido zonder voordelen bedraagt op dit moment € 14,- per maand. In dit abonnement zit 2 GB data +120 belminuten in NL en EU met een internetsnelheid van 300 Mbit/s. Houd er rekening mee dat je als nieuwe klant van Odido eenmalig aansluitkosten moet betalen. Deze kosten staan ook op je eerste factuur aangegeven.

Goedkoopste Unlimited sim only van Odido

Het goedkoopste Unlimited sim only abonnement van Odido zonder voordelen bedraagt op dit moment € 27,50 per maand. In dit abonnement zit onbeperkt internet + bellen in NL, een internetsnelheid tot 10 Mbit/s en 25 GB internet + onbeperkt bellen/sms’ en in de EU.

Nummerbehoud

Je kan bij Odido kiezen voor nummerbehoud, hieraan zijn geen kosten verbonden. Je oude nummer wordt automatisch opgezegd. Je nieuwe abonnement gaat in op de dag dat je oude abonnement afloopt. Houd wel altijd rekening met de maand opzegtermijn als je overstapt.