Ditzo zorgverzekering | Alle info + zorgpremie 2024

Ditzo Zorgverzekering 2024

Ditzo

Contactgegevens
030 699 7930
info@ditzo.nl
www.ditzo.nl

Snel navigeren naar

Over Ditzo

Sinds april 2023 is Ditzo veranderd naar Ik kies zelf van a.s.r.. Deze internetverzekeraar is onderdeel van ASR Nederland N.V. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, dan bel je automatisch naar zorgverzekeraar a.s.r. In 2007 was Ditzo gestart met het aanbieden van meer verzekeringen.

Ditzo zorgpremie 2024

Doordat Ditzo veranderd is in ik kies zelf van a.s.r. hebben ze vanaf 2024 geen nieuwe premies. Wil je weten wat de zorgpremie van ik kies zelf van a.s.r. is? Klik dan op deze link.

JaarNaturaCombinatie
2024€ vervallen€ vervallen
2023€ 128,95€ 144,50
2022€ 115,50€ 133,50

 

Basisverzekering Ditzo

Zorgverzekeraar Ditzo biedt twee verschillende basisverzekeringen aan een naturapolis en een combinatiepolis. Je kan kiezen uit de naturapolis Goede Keuze of de combinatipolis Vrije Keuze. Als je kiest voor een Goede Keuze basispolis dan krijg je maximaal 75% vergoed als je naar een zorgverlener gaat zonder contract. Ook ben je verplicht een aantal hulpmiddelen online te bestellen. Heb je gekozen voor Vrije Keuze? Dan hoef je niets online te bestellen en krijg je 100% vergoeding bij een zorgverlener met een contract.

Aanvullende zorgverzekering Ditzo

Ditzo geeft je de keuze uit drie verschillende aanvullende verzekeringen

ZorgBasis

  • Fysiotherapie tot 3 behandelingen per jaar
  • Spoedeisende Hulp in het buitenland
  • Anticonceptie (21+) tot €100 per jaar

ZorgBewust

  • Fysiotherapie tot 6 behandelingen per jaar
  • Spoedeisende Hulp in het buitenland
  • Anticonceptie (21+) tot maximaal €200 per jaar

ZorgBeter

  • Fysiotherapie tot 9 behandelingen per jaar
  • Spoedeisende hulp in het buitenland tot twee keer de vergoeding in Nederland.
  • Anticonceptie (21+) tot maximaal €200 per jaar.

Opzeggen van je Ditzo zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Ditzo wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan via Mijn Ditzo, je moet dan inloggen en naar de betreffende verzekering gaan. Onderaan zie je dan ‘Naar opzeggen” staan.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

Ditzo zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je de zorgverzekering afsluiten die het beste bij jou past? Dan kun je de zorgverzekeringen van Ditzo vergelijken met die van andere zorgverzekeraars. Je kunt dit doen door je gegevens in te vullen in onze zorgvergelijker. Je krijgt dan direct een overzicht en kunt de zorgverzekering afsluiten die jij wilt.

Zorgverzekering vergelijken 2024