ONVZ zorgverzekering

onvz zorgverzekering

Contactgegevens
030 639 62 22
info@onvz.nl
https://www.onvz.nl/
Vergelijk zorgverzekeringen

Zorgverzekeraar ONVZ verzorgt verschillende zorgverzekeringen, preventie-, verzuim- en inkomensverzekeringen voor consumenten, ZZP’ers en collectiviteiten. Bij ONVZ heb je de vrijheid om zelf te bepalen naar welk ziekenhuis je gaat. ONVZ is een onafhankelijke specialist in zorgverzekeringen.

Over ONVZ

Zorgverzekeraar ONVZ verzorgt zorgverzekeringen, preventie-, verzuim- en inkomensverzekeringen. Dit doet ONVZ in samenwerking met verzekeringsadviseurs in het hele land. Er werken ongeveer 390 medewerkers bij ONVZ en ruim 400.000 Nederlanders hebben een ONVZ zorgverzekering. ONVZ is opgericht in 1933 en handelt zonder winstoogmerk. ONVZ is gevestigd in Houten.

Basisverzekering ONVZ

In Nederland is iedereen verplicht een basisverzekering af te sluiten. ONVZ biedt een Vrije Keuze Basisverzekering, met optimale vrijheid in de keuze van je arts (restitutiepolis).

⭐ Met een restitutiepolis kun je zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat, zonder bij te hoeven betalen (vrije zorgkeuze). Zorg uit de basisverzekering wordt 100% vergoed.

De Vrije Keuze Basisverzekering van ONVZ vergoedt het volgende:

  • Geneesmiddelen
  • Orthodontie tot 18 jaar
  • Bril, contactlenzen en ooglaseren (100% bij medische indicatie)
  • Fysiotherapie

Naast dat alle vergoedingen in de basisverzekeringen door de overheid worden bepaald en dus gelijk zijn bij iedere basisverzekering, biedt ONVZ toch nog wat extra’s; zij geven je de mogelijkheid om je arts en ziekenhuis zelf te kiezen.

Aanvullende verzekering ONVZ

Startfit

Heb je alleen fysiotherapie nodig in je aanvullende verzekering? In het pakket van Startfit ben je verzekerd voor 10 behandelingen, alternatieve geneeswijzen en beweegzorg.

Optifit

Met het aanvullende pakket Optifit ben je verzekerd voor orthodontie kinderen, alternatieve geneeswijzen en beweegzorg, brillen en lezen en fysiotherapie voor 30 behandelingen.

Benfit

Met Benfit ben je verzekerd voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie voor 16 behandelingen.

Topfit

Met het aanvullende pakket Topfit ben je verzekerd voor orthodontie, alternatieve geneeswijzen, beweegzorg, brillen en lenzen en fysiotherapie voor 50 behandelingen.

Tandartsverzekering ONVZ

Tandfit A

Je bent verzekerd voor ongevallen met een dekking tot maximaal 2500,- euro. Daarnaast ben je verzekerd voor je tandartskosten tot 200,- euro per jaar, waarvan 75,- euro preventie.

Tandfit C

Je bent verzekerd voor ongevallen met een dekking tot maximaal 5000,- euro. Daarnaast ben je verzekerd voor je tandartskosten tot 1250,- euro per jaar, waarvan 250,- euro preventie.

Tandfit B

Je bent verzekerd voor ongevallen met een dekking tot maximaal 5000,- euro. Daarnaast ben je verzekerd voor je tandartskosten tot 500,- euro per jaar, waarvan 150,- euro preventie.

Tandfit Preventief

Je bent verzekerd voor ongevallen met een dekking tot maximaal 10000,- euro. Daarnaast ben je volledig verzekerd voor controle en preventie.

Zorgverzekering ONVZ vergoedingen

JaarPremieSoort verzekering
2021€134,50Restitutiepolis
2020€133,-Restitutiepolis

ONVZ Zorgpas

ONVZ maakt het zijn klanten gemakkelijk door de online service die zij aanbieden. Zo biedt ONVZ gratis een mobiele applicatie voor de smartphone (iPhone en Android). De ONVZ Zorgpas app geeft een globaal overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeringen van ONVZ. De Zorgpas app is geen vervanging van de plastic zorgpas. Die moet je gewoon nog meenemen als je naar bijvoorbeeld de huisarts of de tandarts gaat.

Opzeggen ONVZ

Het opzeggen van je zorgverzekering bij ONVZ kan tot 31 december. Je kunt de verzekering opzeggen via het contactformulier. Geef hierbij wel aan of het om de basisverzekering en/of om een aanvullende verzekering gaat.

ONVZ zorgverzekeringen vergelijken

Vergelijk de ONVZ zorgverzekering op prijs en dekking met de zorgaanbiedingen van andere zorgverzekeraars. Door zorgverzekeringen te vergelijken, zie je meteen hoeveel euro’s je per jaar bespaart. Kies de voordeligste zorgverzekering voor jouw situatie en Overstappen.nl regelt een zorgeloze overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.