Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Allsecur autoverzekering

Allsecur is een dochteronderneming van Allianz. Allsecur is online autoverzekeraar en geeft polissen en facturen digitaal af. Daardoor kunnen ze een goede dekking aanbieden tegen een scherpe prijs.

Dekkingen bij AllSecur

Allsecur kent drie basisdekkingen. Klik hieronder op het product om de verzekeringskaart in te zien voor meer informatie.

Voordelen AllSecur autoverzekering

  • Standaard geen eigen risico
  • Dagelijks wijzigen en opzeggen
  • 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor klantvragen, klachten en/of schademeldingen
Autoverzekering vergelijken

AllSecur vergelijken met andere autoverzekeraars

Overstappen.nl helpt je bij het kiezen van de juiste autoverzekering. Vergelijk de premie en de voorwaarden van de Allsecur autoverzekering met die van andere autoverzekeraars. Keuze gemaakt? Dan kun je de verzekering direct online afsluiten.

Overstappen van autoverzekering

Overstappen van autoverzekering loont. Omdat de premies van autoverzekeringen sterk uiteenlopen, kun je tot € 200 besparen op je jaarlijkse premie. Bovendien kan een goedkope autoverzekering een prima prijs-kwaliteit-verhouding hebben. Je huidige autoverzekering zeg je zelf op. Met onze opzegservice helpen wij je graag verder.