Avéro Achmea autoverzekering

Avéro Achmea

Contactgegevens
013 462 78 78
Vul in en bereken je premie

Autoverzekeraar Avéro Achmea is onderdeel van Achmea, een van de grootste aanbieders van financiële producten in de Benelux. Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche, op zowel de zakelijke als particuliere markt. De verzekeraar maakt gebruik van bemiddelaars en adviseurs.

Particuliere markt

Avero Achmea biedt aan de particuliere markt zorgverzekeringen, schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. Deze verzekeringen zijn via een adviseur af te sluiten. De Avero Achmea autoverzekering kun je ook via onze vergelijker afsluiten. Kijk nu of de autoverzekering van Avero Achmea een goede keuze je is.

Voordelen Avéro Achmea autoverzekering

  • Een uitgebreide schadeservice
  • Ontvang 3 jaar lang de aanschafwaarde bij diefstal of total loss.
  • Je no-claimkorting kan oplopen tot 75%

Dekking Avéro Achmea autoverzekering

Avéro Achmea kent de Goed op Weg Autoverzekering. Deze bevat de volgende dekkingen:

Je kunt ook de aanvullende verzekeringen afsluiten, zoals: no-claimbeschermer, pechhulp, accessoireverzekering, inzittendenverzekering en rechtsbijstand.

Wie doet wat?Overstappen.nlAvéro Achmea
Vergelijken van verzekeringenJaNee
Afsluiten van je verzekeringNeeJa
Opsturen van je verzekeringspapierenNeeJa
Wijzigingen en schade afhandelingNeeJa
Innen (maandelijkse) premieNeeJa
Schadelast dragenNeeJa

Autoverzekeringen vergelijken

Op Overstappen.nl kun je in een keer het aanbod van het merendeel van de autoverzekeraars in Nederland vergelijken. Welke autoverzekering past bij je? Vul je gegevens, zoals kenteken, geboortedatum en schadevrije jaren in op onze site. Je krijgt een top 3 van de goedkoopste autoverzekeringen waarvoor je in aanmerking komt. Desgewenst kun je het totaaloverzicht zien van autoverzekeringen.

Besparen op je premie

Sluit de autoverzekering van je keuze af en begin met besparen op je jaarlijkse premie. Dankzij grote prijsverschillen tussen autoverzekeraars kun je zo € 200 euro per jaar besparen. Overstappen loont!

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.