HEMA autoverzekering

Contactgegevens
https://verzekeringen.hema.nl
Vul in en bereken je premie

HEMA is 26 februari 2024 gestopt met het aanbieden van schadeverzekeringen en biedt dus geen autoverzekeringen meer aan. De enige verzekering waar HEMA mee doorgaat is hun zorgverzekering. Klanten met een autoverzekering bij HEMA zijn automatisch overgezet naar InShared met dezelfde premie en voorwaarden. Zie ook ons nieuwsbericht over dat HEMA stopt met schadeverzekeringen.

Helder en eenvoudig, zo noemt HEMA zijn autoverzekering. Je kunt bij HEMA naast autoverzekeringen ook o.a. je huisdier, fiets, brommer en huis laten verzekeren. HEMA Verzekeringen is een initiatief en handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., onderdeel van de Achmeagroep.

Over HEMA

In 1926 opende HEMA haar eerste winkel in de Kalverstraat in Amsterdam. Ondertussen is HEMA in meer landen aanwezig én biedt het o.a. verzekeringen aan. Ook je auto kan je bij HEMA laten verzekeren. Deze verzekeringen vallen onder Achmea Schadeverzekeringen N.V en de Achmeagroep.

Autoverzekering HEMA

Voordelen van een HEMA autoverzekering

  • Dagelijks opzegbaar
  • Snel schadeherstel
  • Tot 15% stapelkorting op je HEMA schadeverzekeringspakket

Basisdekking van een HEMA autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van HEMA

  • No-claimbescherming
  • Pechhulp
  • Autorechtsbijstand
  • Schadeverzekering inzittenden

Bonus/malus bij Centraal Beheer

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van HEMA

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden HEMA

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van HEMA? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering HEMA vergelijken

Op Overstappen.nl vergelijk je makkelijk meerdere autoverzekeraars met elkaar op basis van prijs én kwaliteit. Zo zie jij gemakkelijk en snel welke verzekering het beste bij jou past! Ontdek dus snel in onze vergelijker of je jouw auto het beste bij HEMA kunt verzekeren.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlHEMA
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van HEMA afsluiten

Wil je een autoverzekering bij HEMA afsluiten? Via onze vergelijker kan je de autoverzekering gemakkelijk afsluiten. Vergeet niet vooraf een vergelijking te maken in onze vergelijker, zodat je zeker weet dat je niet te veel gaat betalen voor je verzekering.

Autoverzekering HEMA

Schade melden bij HEMA

Bij de HEMA kan je je schade online melden. Dit kan je doen via deze pagina. Heb je pech onderweg of een noodsituatie? Dan kan je bellen naar 071 – 364 1832. Dit nummer kan je ook bellen als het online melden van de schade niet wil lukken. In je online polismap vind je informatie over lopende schadeclaims.

Een autoverzekering bij HEMA opzeggen

Wil je je autoverzekering bij HEMA opzeggen? Dit doe je via je online polismap. Als je bent ingelogd, klik dan op ‘bekijk verzekering’. Door vervolgens te klikken op ‘opzeggen’ en je gewenste einddatum in te vullen, wordt je autoverzekering stopgezet.

Contactgegevens HEMA

Alarmcentrale: +31 (0) 71 364 18 32
(24/7 bereikbaar bij pech onderweg of een noodsituatie)

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.