Coolblue Energie

Coolblue energie

Contactgegevens
088 – 88 80 403
klantenservice@coolblue.nl
https://www.coolblue.nl/energie
Vergelijk energieleveranciers

Coolblue Energie is een label van Coolblue. Coolblue is een techbedrijf die naast de verkoop van elektrische apparaten ook zonnepanelen en energie aanbiedt. Coolblue is ontstaan in 1999. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.

Over Coolblue Energie

Sinds eind januari 2021 levert Coolblue energie onder de naam Coolblue Energie. Coolblue heeft hiervoor het energiebedrijf Servicehouse overgenomen. Coolblue levert hiermee Nederlandse zonne- en windenergie en CO2 gecompenseerd gas.

Welkomstkorting en actietarieven

Energieleveranciers bieden welkomstkorting aan via onze energievergelijker. Deze korting ontvang je niet via de energieleverancier zelf. Dat komt door de concurrentie tussen de energieleveranciers. Die willen graag een hoge positie in onze energievergelijker hebben. Hoe hoger in de vergelijker, hoe voordeliger de energieleverancier is. Een energieleverancier moet goedkope tarieven aanbieden om een hoge positie te behalen in onze energievergelijker. Daarom geven energieleveranciers een welkomstkorting bij het afsluiten van een energiecontract via onze vergelijker.

Contactgegevens Coolblue Energie

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: klantenservice@coolblue.nl
  • Klantenservice: 088 – 88 80 403

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen kun je dit eenvoudig aangeven via je online omgeving, Mijn Coolblue Energie.

Hoe duurzaam is Coolblue Energie?

Coolblue Energie levert groene energie van Nederlandse bodem, dat is opgewekt via zonnepanelen en windmolens. Ook het gas is CO2 gecompenseerd.

Opzeggen Coolblue Energie

Je kunt elk moment je energiecontract opzeggen, maar let er wel op dat je 30 dagen opzegtermijn hebt. Wanneer je wilt opzeggen kun je dit doorgeven bij de klantenservice van Coolblue Energie.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.