Goedkoopste energieleverancier, hoe werkt dat?

De goedkoopste energieleverancier kun je vinden op Overstappen.nl. Vul je gegevens in de vergelijker in en ontvang een persoonlijke top 3. Door de unieke welkomstkortingen en de actietarieven via onze website, is de energie vaak goedkoper dan bij de aanbieder zelf. Om je de beste deal te kunnen tonen, is het handig als je je precieze verbruik invult.

Onderstaande redenen geven weer waarom je zou moeten kiezen voor de goedkoopste energieleverancier via Overstappen.nl.

✓ Besparing tot wel €450,- op de jaarlijkse energierekening.
Overstappen.nl heeft een beoordeling van een 8.7 o.b.v. meer dan 500 recensies.
Snel & gemakkelijk overstappenOverstappen.nl zegt o.a. je huidige contract op.

Bespaar tot €450 per jaar.

Goedkoopste energieleverancier kiezen

Goedkoopste energieleverancier via Overstappen.nl

Je kunt gemakkelijk alle energieaanbieders met elkaar vergelijken op Overstappen.nl. Wij zijn een onafhankelijke partij, Overstappen.nl heeft er geen belang bij welke leverancier je kiest. Het gaat ons om een vlotte overstap. Je huidige energieleverancier opzeggen? Laat dat maar aan ons over. Maak gebruik van onze gratis overstapservice. Je hoeft zelf niks te doen.

Ervaringen

" Ik ben 2 maanden geleden overgestapt naar een andere energieleverancier. De overstap was eigenlijk binnen no-time geregeld. Ik kreeg een bevestiging per mail en de rest ging allemaal vanzelf. De contracten sloten goed op elkaar aan. Ik zat al een tijd bij dezelfde energieleverancier en ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om over te stappen naar een andere leverancier. Waarom zou je overstappen als je geen problemen hebt? Maar toen ik mijn gegevens had ingevuld in de vergelijker en zag wat ik kon besparen was dat zeker wel de moeite waard! Ik bespaar nu rond de € 240 per jaar. Het is jammer dat je als vaste klant niet wordt beloond door je leverancier. Dan maar overstappen elk jaar!"

T.A.Ravensbergen

" De goedkoopste energieleverancier vinden is heel makkelijk via Overstappen.nl. Ik ben overgestapt naar BudgetEnergie. Dit is een zeer goedkope energiemaatschappij. Ik kreeg een duidelijk overzicht met de beste deal te zien. Het online overstappen is in een aantal minuten gebeurd. Ik had zelfs binnen een kwartier al een bevestiging in mijn mailbox van BudgetEnergie. Ik heb gelijk mijn zus over laten stappen zodat zij ook eens een extraatje heeft."

E.Trap

Goedkope energie voor jou

Ben je nog niet eerder overgestapt van energieleverancier? Kijk dan eens of je huidige aanbieder een goedkope energieleverancier is. De laatste jaren komen er namelijk steeds nieuwe prijsvechters op de markt. Met hoge overstapkortingen willen zij het goedkoopste energiebedrijf worden, om zo veel nieuwe klanten te werven.

Energie vergelijken

Slaperstarieven

Wil je de goedkoopste energie? Leverancier Nuon, Eneco en Essent, grote en gevestigde energieverstrekkers, zijn dan wellicht niet de beste keuze. Als je bij deze leveranciers variabele tarieven met een contract voor onbepaalde tijd hebt, betaal je meestal vrij veel voor je energie (slaperstarieven).

De groenste of de goedkoopste energieleverancier?

Wil je niet de goedkoopste energiemaatschappij, maar de groenste? Ook een voordelige groene energieleverancier vind je eenvoudig via onze vergelijker. We bieden een uitgebreide filterfunctie aan waarin je aan kunt geven dat je groene stroom wilt. Het vergelijkingsresultaat past zich vervolgens aan deze wens aan. Zo vind je snel een groene en goedkope energiemaatschappij.

Elk jaar switchen naar de goedkoopste energieleverancier

Stap je via onze energievergelijker over naar de goedkoopste energieleverancier 2017? De voordeligste tarieven krijg je met vaste tarieven. Deze tarieven staan meestal vast in een 1- of 3-jarig energiecontract en vervallen na de contractvervaldatum. Wil je blijven profiteren van overstapkortingen en actietarieven? Wij sturen je een reminder als je contract bijna afloopt. Je kunt dan opnieuw overstappen naar de goedkoopste energiemaatschappij.

Energie vergelijken

Via overstapservice naar een goedkope energieleverancier

Wil je overstappen naar goedkope energie? Maatschappij met een hoge korting op het oog? Wisselen van leverancier is slechts een administratief proces. Je komt nooit zonder gas en elektriciteit te zitten. De meeste aanbieders bieden een overstapservice. Je hoeft dan je eigen leverancier niet op te zeggen.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Goedkoopste energieleverancier wisselt geregeld

Via onze energievergelijker vind je snel de goedkoopste energieleverancier van dit moment. De energieaanbiedingen in onze vergelijker kunnen dagelijks wisselen. Leveranciers bieden via ons vaak extra scherpe energiedeals aan. Zo komen ze hoog in de vergelijker en kunnen
ze veel nieuwe klanten werven. Het wisselt regelmatig welke energievergelijker het goedkoopste is. Ook heeft het te maken met de persoonlijke voorkeuren en eigenschappen van de persoon of het huishouden dat de energievergelijker invult.

Energieaanbieders in Nederland

Wil je niet direct naar de energievergelijker gaan, maar eerst een beeld krijgen van de energieverstrekkers in Nederland? En meer informatie krijgen per energieaanbieder? Kijk dan op onderstaande pagina’s.

Meer informatie over energielveranciers

Certificaten Overstappen.nl

Overstappen.nl beschikt over 2 keurmerken: het Webshop keurmerk en Thuiswinkel Waarborg. Deze keurmerken laten zien dat Overstappen.nl een veilige website is en dat u met een gerust hart kunt overstappen naar de goedkoopste energieleverancier via onze energievergelijker.

Gratis overstapservice

Op Overstappen.nl kun je gebruikmaken van de gratis overstapservice. Je hoeft zelf niks te regelen, dat doen wij voor je. Opzegbrieven zijn niet meer nodig. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige leverancier voor je op.

Energie vergelijken

Hulp nodig?

Mocht je twijfelen of heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Tel.: 020 - 760 42 42

Energie vergelijken

Vul je postcode en huisnummer in:

{{energy_consumption_buttons_show ? 'Schat mijn jaarverbruik' : 'Vul je jaarverbruik in'}}

1
2
Kies je huidige leverancier Kies je huidige leverancier

Zojuist overgestapt

  • 20 januari, 08:32 Mevr. B. uit Kimswerd is overgestapt naar Greenchoice
  • 20 januari, 08:20 Dhr. V. uit Amsterdam is overgestapt naar Eneco
  • 20 januari, 07:49 Dhr. F. uit Groesbeek is overgestapt naar Oxxio

Reviews Overstappen.nl

"Top."

Peter van Holst, 15. jan