Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Goedkoopste energieleverancier

alert-img Oeps!
{{::errorText}}

Vergelijk energieleveranciers

Jaarverbruik schatten
{{mini_verbruik}}
stroom icon kWh
gas icon m3
Stroom (dal)
'Postcode' is een verplicht veld
'Huisnummer' is een verplicht veld
Je huidige leverancier

Helaas is het door uw ingevulde verbruik te hoog om onze bestaande contracten aan te bieden. Graag willen wij voor u een offerte op maat maken met speciale tarieven. Neemt u alstublieft contact op met onze klantenservice op: 020 – 5317670.

Als je evenveel of meer opwekt dan je verbruikt, neem dan vrijblijvend contact op met onze energiespecialisten: 020 - 5317670.

Hulp nodig bij het invoeren van je teruglevering? Je kan het ook schatten op basis van het aantal zonnepanelen.
Zonnepanelen

Wij vergelijken de volgende leveranciers

Klanten over Overstappen.nl

Mogelijk gemaakt door Trustpilot
8.8
Gemiddelde score
Gebaseerd op 1338 reviews
1 dag geleden
 
Zonder problemen de overstap gemaakt prima geregeld.
Zonder problemen de overstap gemaakt prima geregeld.
1 dag geleden
 
Ging vlot zonder problemen de overstap
Ging vlot zonder problemen de overstap

Overstappen loont

103.598 vergelijkers gingen je deze maand voor
Bespaar jaarlijks tot €450,- op je energierekening
Onze klanten geven de vergelijker van Overstappen.nl op Trustpilot een:

Zojuist via ons overgestapt

De goedkoopste energieleverancier in 3 stappen:

Ben jij op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Door energie te vergelijken, zie jij binnen een paar minuten wat voor jou bij ons de goedkoopste energieleverancier is. Omdat energieleveranciers het beste uit de vergelijker willen komen, vind je bij ons exclusieve kortingen en tarieven. Deze energieaanbiedingen vind je niet bij de energieleverancier zelf. Dat betekent voor jou dat je hier de goedkoopste energie vindt. Het kost je hooguit 5 minuten en je bespaart zo €350 per jaar door onze exclusieve deals.

goedkoopste energieleverancier stap 1

Stap 1

Vul je gegevens in: postcode, huisnummer, jaarverbruik en huidige energieleverancier. Heb je zonnepanelen? Dan kan je dit ook toevoegen. Vergelijk de energieleveranciers en bekijk de exclusieve actiekortingen die wij voor je hebben.

goedkoopste energieleverancier stap 2

Stap 2

In het overzicht vind je de goedkoopste energieleveranciers voor jouw verbruik. Daarnaast kan je deze resultaten nog verder verfijnen op bijvoorbeeld: de duur van het contract, het energietarief: vast of variabel en duurzame energie.

goedkoopste energieleverancier stap 3

Stap 3

Als je de goedkoopste leverancier hebt gevonden, dan kan je het energiecontract aanvragen. Daarna krijg je van ons een bevestiging per email. Binnen 5-7 dagen ontvang je het energiecontract van je nieuwe energieleverancier.

Goedkoopste energie

Je kunt de goedkoopste energie voor jouw situatie het beste vinden door een vergelijking te maken. Hieronder hebben we alvast de energiecontracten met de goedkoopste energie op een rijtje gezet.

Goedkoopste energieleveranciers oktober 2019

Beoordeling

Besparing

€ 339,47

Per jaar

€ 1671,28

Beoordeling

Besparing

€ 335,00

Per jaar

€ 1675,74

Beoordeling

Besparing

€ 323,66

Per jaar

€ 1687,08
Laatste update: 19-11-2019 17:58
Prijzen obv gemiddeld verbruik (ACM). Vergelijk om jouw beste deal te zien.

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

De goedkoopste energieleverancier voor jou staat bovenin in onze vergelijker. Welke energieleverancier dit voor jou is, hangt af van jouw energieverbruik. Het vinden van de goedkoopste energieleverancier is nog niet zo makkelijk en vaak tijdrovend. Aanbiedingen zijn onduidelijk, zodat het lastig is om te bepalen wie de goedkoopste energieleverancier is. Ook geven welkomstbonussen vaak een vertekend beeld van je uiteindelijke verwachte termijn- of jaarbedrag. Welke energieleverancier voor jou de goedkoopste gas en stroom heeft, hangt af van een aantal factoren. Factoren zoals, wisselende tarieven, welkomstkortingen, jouw woonsituatie en je persoonlijke wensen. Door een vergelijking te maken, zie je snel wie de goedkoopste energieleverancier is voor jou situatie.

goedkoopste energieleverancier

Wisselende tarieven

De tarieven die leveranciers rekenen voor je verbruik wisselen regelmatig. Prijsfluctuaties op de olie- en gasmarkt dwingen leveranciers namelijk de tarieven aan te passen op de geldende marktprijzen. Daarnaast bieden sommige leveranciers speciale actietarieven aan voor nieuwe klanten. Daarom kan de goedkoopste energieleverancier iedere dag dus een andere zijn.

goedkoopste energieleverancier

Welkomstkortingen

De concurrentie op de energiemarkt is enorm. Vooral op vergelijkingswebsites zoals Overstappen.nl moeten de leveranciers openlijk de strijd aangaan om jou als klant binnen te halen. Dat doen ze bijvoorbeeld door het aanbieden van welkomstkortingen. Ga dus op zoek naar goedkoopste energieleverancier en profiteer! 😉

goedkoopste energieleverancier

Je woonsituatie

Waar je woont, in wat voor huis en met hoeveel mensen bepaalt in grote mate wat je voor je energie betaalt. Zo verschillen de netbeheerkosten per regio, maar bijvoorbeeld ook de gastarieven. Als je met vijf personen in een vrijstaand huis woont, verbruik je daarnaast natuurlijk een een stuk meer dan in je eentje in een appartement. De ene leverancier biedt lagere tarieven bij kleinverbruik en de ander juist bij grootverbruik. De optelsom van dit alles bepaalt wat voor jou de goedkoopste energieleverancier is.

goedkoopste energieleverancier

Jouw persoonlijke wensen

Naast een goede prijs zijn er nog wel een aantal zaken die je kunt verwachten van je energieleverancier. Steeds meer mensen vinden bijvoorbeeld de duurzame energie van de leverancier zelf, belangrijk. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor zekerheid met een meerjarig contract of juist gaan voor ieder jaar overstappen en besparen met een 1-jarig contract. En wil je het hele jaar hetzelfde tarief betalen of variabele tarieven? Ga in ieder geval voor de goedkoopste energieleverancier en maak je keuze. 🙂

goedkoopste energieJe bespaart gemiddeld €350,- per jaar – ieder jaar opnieuw
Klanten beoordelen ons met een 8.8 – o.b.v. meer dan 1280 recensies
Overstappen is snel en gemakkelijk – alles wordt voor je geregeld

Energie vergelijken

Onze klanten over ons

"Ik ben 2 maanden geleden overgestapt naar een andere energieleverancier. De overstap was eigenlijk binnen no-time geregeld. Ik kreeg een bevestiging per mail en de rest ging allemaal vanzelf. De contracten sloten goed op elkaar aan. Ik zat al een tijd bij dezelfde energieleverancier en ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om over te stappen naar een andere leverancier. Waarom zou je overstappen als je geen problemen hebt? Maar toen ik mijn gegevens had ingevuld in de vergelijker en zag wat ik kon besparen was dat zeker wel de moeite waard! Ik bespaar nu rond de € 240 per jaar. Het is jammer dat je als vaste klant niet wordt beloond door je leverancier. Dan maar overstappen elk jaar!"

T.A.Ravensbergen

"De goedkoopste energieleverancier vinden is heel makkelijk via Overstappen.nl. Ik ben overgestapt naar BudgetEnergie. Dit is de goedkoopste energiemaatschappij. Ik kreeg een duidelijk overzicht met de beste deal te zien. Het online overstappen is in een aantal minuten gebeurd. Ik had zelfs binnen een kwartier al een bevestiging in mijn mailbox van BudgetEnergie. Ik heb gelijk mijn zus over laten stappen zodat zij ook eens een extraatje heeft."

E.Trap

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je bijzondere wensen? Neem vooral contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan met hun 10 jaar ervaring voor je klaar om al je vragen beantwoorden en je te helpen in je zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier.

Tel.: 020 - 760 42 42