NoordEnergie

NoordEnergie

Contactgegevens
085-060 66 44
info@noordenergie.nl
Vergelijk energieleveranciers

NoordEnergie is een relatief nieuwe energieleverancier die enkel groene energie levert. Deze duurzame energie wordt opgewekt op Nederlandse bodem. 

Over NoordEnergie

NoordEnergie is een energieleverancier die duurzame energie uit Nederland levert. De missie van het energiebedrijf is om samen met haar klanten een positieve bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem. Dit wil leverancier bewerkstelligen door alleen groene energie te leveren en door advies te geven aan klanten over energie besparende middelen.

Welkomstkorting en (actie)tarieven NoordEnergie

Op vergelijkingssites kun je vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan bij de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. Door welkomstkortingen aan te bieden kunnen ze hoger in onze vergelijker terecht komen. Wil je graag een goedkoop energiecontract? Maak dan gebruik van onze vergelijker en sluit binnen een paar minuten een nieuw contract af. Je kunt besparen door over te stappen.

Contactgegevens NoordEnergie

Wil je graag direct contact opnemen met NoordEnergie? Geen probleem, wij zetten graag de belangrijkste contactgegevens voor je op een rijtje.

  • E-mail: info@noordenergie.nl
  • Klantenservice : 085-060 66 44

Wat te doen bij verhuizing?

Heb je een verhuizing op de planning staan? Vergeet dan niet om je nieuwe adres online door te geven aan NoordEnergie. Je kunt je energiecontract gewoon meenemen naar je nieuwe woning. Het contract is namelijk niet verbonden aan een adres, maar aan de persoon die het energiecontract heeft afgesloten. Houd er wel rekening mee dat je de verhuizing minimaal 14 kalenderdagen van tevoren doorgeeft aan je leverancier. Hiervoor kun je contact opnemen met de afdeling Support van NoordEnergie.

Hoe duurzaam is NoordEnergie?

NoordEnergie is een duurzame energieleverancier. Het energiebedrijf levert enkel groene energie die in Nederland is opgewekt zoals CO2 gecompenseerd gas. Als je kiest voor deze leverancier dan steun je dus de omslag naar een duurzame energievoorziening in Nederland.

Opzeggen NoordEnergie

Je kunt het energiecontract opzeggen door telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van NoordEnergie.

Vast energiecontract

Heb je een vast energiecontract? In dat geval loopt je contract voor de periode die je hebt afgesproken bij het aangaan van het contract. Na afloop van de contractperiode wordt het contract automatisch omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je een contract met een vaste looptijd hebt dan zul je een opzegboete moeten betalen als je het contract voor het einde van de looptijd opzegt. De hoogte van de opzegboete hangt af van de resterende looptijd van je contract.

Variabel energiecontract

Als je een variabel energiecontract hebt dan kun je het contract altijd kosteloos beëindigen. Hierbij geldt er wel een opzegtermijn van 30 dagen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.