Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Internetaanbieders

T-Mobile

Met ruim 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op een aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is daarnaast toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile, KNIPPR en Ben. Hiermee bieden ze mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

T-mobile Internet

T-mobile is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan snel inspelen op de behoeften van klanten. T-mobile biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan en heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan. Het is ook mogelijk om enkel een internetabonnement af te nemen bij T-mobile.

Vergelijk internetaanbieders

Alle T-mobile diensten

Kies zelf hoe uitgebreid je het pakket wilt hebben. Internetsnelheid van 20 tot 80 Mb met DSL of 20 Mb tot 500 Mb met glasvezel (mits beschikbaar op je adres). De contractduur is 1 jaar.

Internet, bellen en tv in één

Wil je het gemakkelijk aanpakken, ga dan voor een alles-in-1-pakket: internet, vast bellen en digitale televisie in één. Je kunt zelf kiezen hoe uitgebreid je het pakket wilt hebben. Kies je internetsnelheid (van 20 tot 500 Mb), je belbundel en (eventueel) uitbreiding van je tv-zenders.

Overstapservice

Heb je de internetaanbieder van je keuze gevonden? Veruit de meeste landelijke internetaanbieders hanteren een overstapservice. Zij nemen de overstap voor jou uit handen en zeggen je oude internetaanbieder voor je op. Kun je van deze service gebruikmaken voor jouw specifieke overstap? Dan wordt deze optie je aangeboden in de vergelijker.

Vergelijk internetaanbieders

« Terug naar internetaanbieders