T-mobile | Informatie & pakketten van T-mobile - Overstappen.nl

T-Mobile

Contactgegevens
Vergelijk alles in 1 pakketten

Met ruim 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. De provider biedt klanten op een aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is daarnaast toonaangevend op het gebied van mobiel internet. Het bedrijf biedt mobiel internet, zakelijke oplossingen, kabelvrije televisie en vaste telefonie, televisie en breedband internet aan.

Bekijk alle T-Mobile pakketten:

Over T-mobile

T-mobile is een vooruitstrevende speler op de communicatiemarkt en kan snel inspelen op de behoeften van klanten. De provider biedt al haar diensten voor een scherpe prijs aan en heeft klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan.

Producten T-mobile

De provider biedt de volgende pakketten aan:

  • Internet
  • Internet & televisie
  • Alles-in-1

Internet van T-mobile

T-mobile
Bij een internetpakket kun je vanaf 20 Mbit/s downloaden en vanaf 2 Mbit/s uploaden. Daarnaast ontvang je een gratis Wifi-modem en kun je kiezen tussen standaard- of glasvezel internet.

TV van
T-mobile

T-mobile
Met interactieve TV ontvang je meer dan 60 zenders, waarvan 40 in HD. Je kunt gratis programma’s terugkijken tot 10 dagen en overal TV kijken met TV Anywhere. Daarnaast krijg je bij een TV abonnement standaard een gratis interactieve TV box.

Alles in 1 van T-mobile

T-mobile
Als je kiest voor een alles-in-1-pakket dan krijg je een gratis Wifi-modem. Daarnaast ontvang je Wifi-service, kun je vanaf 20 Mbits/s downloaden en vanaf 2 Mbits/s uploaden. Je kunt overal TV kijken met de TV Anywhere app en je kunt een gemist programma terugkijken. Voor bellen geldt er een vast laag tarief en je kunt je voicemailberichten als geluidsbestand doorsturen naar je e-mailadres.

T-mobile zakelijk

Ondernemers kunnen verschillende pakketten afnemen bij de provider. De aanbieder biedt de volgende mogelijkheden voor internet, bellen en extra diensten:

Internet:

  • Snelheid tot 10 Gbit/s
  • Gelijke upload- en downloadsnelheid
Bellen:

  • Vast en Mobiel Integratie: hiermee verplaats je je telefooncentrale naar de cloud.
Extra diensten:

  • Unlimited 4G voor thuis
  • Deezer
  • Chubb verzekering bij schade

T-mobile vergelijken en afsluiten

Is T-mobile voor jou de beste internetaanbieder? Kijk of je huidige provider nog steeds de beste keuze is. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Internetaanbieders vergelijken is gratis en in een paar seconden geregeld. Doe dus nu de check en controleer of de aanbieder voor jou de beste deal heeft.

Wil je een internetabonnement afsluiten? Dit kan je eenvoudig doen via de vergelijker. Vergeet niet je oude abonnement op te zeggen. De provider heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Contactgegevens T-mobile

Klantenservice: 0800-7112