VvAA zorgverzekering

Contactgegevens
Vergelijk zorgverzekeringen

VvAA is een ledenorganisatie van en voor professionals in de gezondheidszorg. Er werken 800 mensen en het hoofdkantoor staat in Utrecht. VvAA biedt zorgverzekeringen aan voor zorgprofessionals. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig en snel alle zorgverzekeraars van Nederland.

Overstappen van zorgverzekering

Als je voor 1 januari een nieuwe zorgverzekering afsluit, kun je gebruikmaken van de overstapservice. Overstappen.nl zorgt ervoor dat je huidige verzekering wordt opgezegd. Besparen op je zorgverzekeringkosten, gaat eenvoudig via Overstappen.nl. Sommige zorgverzekeringen kunnen we met korting aanbieden, vergelijken loont dus de moeite.

Dekking VvAA zorgverzekering

Het basispakket van de zorgverzekering vergoedt noodzakelijke medische zorg als geneeskundige zorg, geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wil je extra dekking bovenop je basisverzekering? Kies dan uit een van de aanvullende pakketten.

Je hebt ook nog de keuze uit tandartsverzekeringen of Privé zorgpakketten. Als je 18 jaar of ouder bent heb je een verplicht eigen risico. Je hebt de mogelijkheid om dit eigen risico vrijwillig te verhogen in stappen van € 100. Je kunt hiermee tot wel € 300 op je jaarpremie besparen.

Zorgverzekering vergelijken en overstappen

VvAA zorgverzekering is niet opgenomen in de zorgvergelijker. Je kunt wel andere zorgverzekeringen vergelijken. Overstappen.nl vergelijkt Nederlandse zorgverzekeraars. Vul je gegevens in onze vergelijker in en je komt er snel achter welke zorgverzekering het beste op je persoonlijke situatie aansluit. Een overstap regel je vervolgens gratis en snel.