Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Autoverzekeraars

Allianz autoverzekering

Allianz Nederland is onderdeel van de Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld. In Nederland is autoverzekeraar Allianz een grote speler op de markt van autoverzekeringen. Naast de Allianz autoverzekering biedt de verzekeraar ook autoverzekeringen aan via dochteronderneming Allsecur.

Welke dekking past bij jouw auto?

Welke dekking bij je past ligt aan je persoonlijke wensen en de kenmerken van je auto. Bij Allianz kun je kiezen uit onderstaande dekkingen. Klik op het product voor meer informatie in de verzekeringskaarten van Allianz.

Autoverzekering vergelijken

Wat maakt de Allianz autoverzekering aantrekkelijk?

  • Gratis hulpverlening bij schade
  • Goede schadeherstelservice
  • Schade melden kan gemakkelijk via de Allianz applicatie
  • Bij een WA + volledig casco verzekering wordt gratis vervangend vervoer geregeld.

Zit je nog steeds goed bij je huidige autoverzekeraar?

Overstappen.nl helpt je je huidige autoverzekering tegen het licht te houden. Voor onze vergelijking met andere verzekeraars kijken we naar jouw persoonlijke situatie. Autoverzekeringen vergelijken begint bij Overstappen.nl. Kom er binnen een paar kliks achter of Allianz de beste keus is voor jou.

« Terug naar autoverzekeraars