InShared autoverzekering - Overstappen.nl

InShared autoverzekering

Contactgegevens
https://www.inshared.nl/
Vul in en bereken je premie

InShared is onderdeel van Achmea en biedt diverse schadeverzekeringen direct aan particulieren. Het bedrijf werkt vanuit de gedachte dat je samen sterker staat dan alleen. Schade wordt gedekt vanuit een gezamenlijke geldpot: het bedrag dat overblijft, wil InShared teruggeven aan de klant.

Over InShared

InShared is onderdeel van Achmea Schadeverzekeringen N.V. Het bedrijf werd in 2009 opgericht. Het bedrijf hanteert een ‘anti-graaigarantie’: een klein deel van de premies wordt gebruikt om het bedrijf te runnen en een merendeel gaat naar de schadeafhandeling en uitkering. Als er onder de streep geld overblijft, dan wordt dit teruggegeven aan de verzekerden. Dit gebeurt o.a. aan de hand van een ‘Jaarbeloning’.

Autoverzekering InShared

Voordelen van een InShared autoverzekering

  • Snel online schadeproces;
  • 24/7 bereikbaar bij noodgevallen;
  • Bijna alles kan digitaal geregeld worden (schade claimen, verzekering afsluiten/stopzetten, gegevens veranderen);
  • Je ontvangt aan het einde van het jaar (indien dit financieel mogelijk is voor InShared) een Jaarbeloning;

Basisdekking van een InShared autoverzekering

​​ ​​ ​ ​​ ​ ​ ​ ​​ ​​ ​ ​​ ​ ​​ ​​ ​
WAWA+
(Beperkt Casco)
All risk
Diefstal of total loss minpunt pluspunt pluspunt
Reparatiekosten minpunt pluspunt pluspunt
Schade door brand en natuur minpunt pluspunt pluspunt
Ruitschade minpunt pluspunt pluspunt
Inbraak minpunt pluspunt pluspunt
Schade aan eigen auto minpunt minpunt pluspunt
Schade aan andere auto’s pluspunt pluspunt pluspunt

Aanvullende dekkingen van InShared

  • Inzittendenverzekering
  • Pechhulp

Bonus/malus bij InShared

Wil je meer informatie over de bonus-malus-ladder en hoe deze werkt? Lees dan de uitgebreide handleiding over de bonus/malus-ladder.

Tweede autoverzekering van InShared

Een tweede auto op het oog of al in het bezit van meerdere auto’s? Hoeveel auto’s je ook in bezit hebt, je moet deze verzekeren. Dit kan een behoorlijke aanslag zijn op je portemonnee. Om kosten te besparen kun je profiteren van de tweede autoregeling (ook bekend als de tweede gezinsautoregeling). Wanneer je gebruikmaakt van de tweede autoregeling is het bij de meeste verzekeraars mogelijk om de no-claimkorting van je eerste auto toe te passen op de premie van je tweede autoverzekering. De tweede auto kan van jou zijn of van je partner. Let er wel op dat je voor de tweede auto opnieuw schadevrije jaren moet opbouwen.

Goed om te weten: Als je een schadeclaim indient, heeft dit geen invloed op de korting of de opgebouwde schadevrije jaren van de andere auto(s). Om in aanmerking te komen voor de tweede autoregeling, dien je al je auto’s bij dezelfde verzekeraar te verzekeren. Je komt niet in aanmerking als je negatieve schadevrije jaren hebt.

Voorwaarden InShared

Wil je meer weten over de tweede autoregeling van InShared? Hieronder hebben we de specifieke voorwaarden voor je op een rijtje gezet. Voor meer algemene informatie over het verzekeren van een tweede auto kun je onze tweede autoregeling pagina bezoeken.

Autoverzekering InShared vergelijken

Benieuwd of InShared de beste autoverzekeraar is voor jou? Vergelijk via Overstappen autoverzekeringen op basis van je persoonlijke gegevens en wensen. Hierbij houden we niet alleen rekening met de prijs, maar ook met de kwaliteit van de autoverzekeringen.

Wat doet Overstappen.nl voor jou?

Wie doet wat?Overstappen.nlInShared
Vergelijken van verzekeringenpluspuntminpunt
Afsluiten van je verzekeringminpuntpluspunt
Opsturen van je verzekeringspapierenminpuntpluspunt
Wijzigingen en schade afhandelingminpuntpluspunt
Innen (maandelijkse) premieminpuntpluspunt
Schadelast dragenminpuntpluspunt

Autoverzekering van InShared afsluiten

Als een autoverzekering van InShared de meest voordelige autoverzekeraar is met de best passende dekking voor jouw situatie, dan sluit je dit gemakkelijk via Overstappen af. Kies de juiste autoverzekering uit het overzicht van de vergelijker. We verwijzen je dan naar de site van de verzekeraar, waar je de verzekering voor je auto direct aanvraagt.

Autoverzekering InShared

Schade melden bij InShared

Als je schade hebt, kan je bij acute noodsituaties (brand, overstroming, letsel of diefstal van voertuig) 24/7 bellen met de alarmcentrale op +31 (0)71 – 364 17 62. Schade zonder nood kan je online melden via de online omgeving van InShared.

InShared autoverzekering

Een autoverzekering bij InShared opzeggen

Je kan je autoverzekering bij InShared dagelijks opzeggen, er is geen opzegtermijn. Dit doe je via je digitale Verzekeringsmap, de online omgeving van InShared.

Contactgegevens InShared

Noodgevallen: +31 (0)71 364 17 62
E-mail: via websiteformulier