Risk autoverzekering vergelijken - Overstappen.nl

Risk autoverzekering

Contactgegevens
020 – 760 42 42
Vul in en bereken je premie

Risk is een volmachtbedrijf dat verzekeringen inkoopt bij grote verzekeraars en daarnaast eigen verzekeringsproducten ontwikkelt onder het label Risk. Diverse intermediairs, zoals assurantiekantoren en tussenpersonen, zijn bij Risk aangesloten.

Risk verzekeringen afsluiten

Aangesloten intermediairs bieden de door Risk ingekochte verzekeringen aan particulieren en bedrijven aan. Risk ondersteunt hen hierbij als serviceprovider door bijvoorbeeld een backoffice aan te bieden. De Risk autoverzekering is ook via onze vergelijker van autoverzekeringen af te sluiten.

Oprichting Risk verzekeringen

Risk verzekeringen is in het jaar 2000 opgericht om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt. Door de opkomst van banken, ‘direct writers’ en internetverzekeraars kwamen intermediaire verzekeraars onder druk te staan. Risk verzekeringen is opgericht met als doel de positie van het intermediair te versterken.

Risk als serviceprovider

Assurantiekantoren en tussenpersonen adviseren particulieren en bedrijven bij het regelen van hun verzekeringszaken. De financiële dienstverleners maken hierbij gebruik van de diensten van Risk. Serviceprovider Risk biedt een weboffice, backoffice en midoffice, financiële producten en persoonlijke service. Zo kunnen de intermediairs zich richten op hun kerntaak: advisering.

Risk autoverzekering

Risk heeft veel kennis van de verzekeringsmarkt en ontwikkelt eigen schadeverzekeringen, zoals de Risk autoverzekering. De Risk autoverzekeringen kent 3 soorten dekkingen:

  • WA
  • WA beperkt casco
  • WA volledig casco

Desgewenst is deze basisdekking uit te breiden met aanvullende autoverzekeringen.

Vergelijk autoverzekeringen op Overstappen.nl

Is de Risk autoverzekering voor uw situatie de beste keuze? Je komt er snel achter als je op Overstappen.nl begint met autoverzekeringen vergelijken. Op basis van de gegevens van jezelf en jouw auto tonen we een overzicht van de voordeligste autoverzekeringen. De autoverzekering van jouw keuze sluit je direct online af.

Overstappen van autoverzekeraar

Bent je al jaren bij dezelfde autoverzekeraar? Kijk dan nu in onze vergelijker welke autoverzekering het best bij je past en een lage premie biedt. De premies van autoverzekeraars lopen sterk uiteen, zodat er genoeg bespaarmogelijkheden zijn. Als je wilt overstappen van autoverzekeraar, dan kunt je met een opzegbrief je huidige autoverzekering opzeggen.