Autoverzekeraars

« Naar autoverzekeraars

Univé autoverzekering

Autoverzekeraar Univé is een van de grootste verzekeraars van Nederland. Het is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk met circa 1,3 miljoen verzekerden. De hoofdvestigingen zijn in Assen, en Zwolle. De maatschappij biedt naast verzekeringen zoals de Univé autoverzekering ook hypotheken en pensioenen.

Verzekeringscombinatie

Bij verzekeraar Univé werken ongeveer 3.500 medewerkers. Op 1 januari 2007 zijn Univé en VGZ-IZA-Trias gefuseerd. De verzekeringscombinatie is marktleider op het gebied van zorgverzekeringen. De producten zijn direct bij Univé af te sluiten. Er wordt niet gewerkt met tussenpersonen. Voor persoonlijk advies kunnen klanten terecht bij een van de regionale kantoren van Univé.

Autoverzekering vergelijken

Dekkingen Univé autoverzekering

Overstappen.nl vergelijkt de volgende autoverzekeringen van Univé:

De autoverzekering is uit te breiden met een inzittendenverzekering, verkeersrechtshulp en pechhulp.

Univé vergelijken met andere autoverzekeraars

Door Univé autoverzekering op Overstappen.nl te vergelijken kom je erachter of deze autoverzekering de voordeligste keuze is. Bespaar nu op je autoverzekering en vul je postcode, gewenste basisdekking en schadevrije jaren in. Wij tonen een top 3 van scherpst geprijsde autoverzekeringen. Of bekijk desgewenst het totale vergelijkingsoverzicht.

Overstappen en besparen op premie

Heb je een keuze kunnen maken? Je kunt direct online de autoverzekering afsluiten. Er zijn grote verschillen tussen de premies van autoverzekeraars. Ben je al jaren bij dezelfde autoverzekering? Premies vergelijken en overstappen loont! Je kunt tot wel € 200 per jaar besparen als je autoverzekeringen vergelijkt en overstapt.