De Groene Stroomfabriek

De groene stroomfabriek

Contactgegevens
088 - 10 51 133
info@degroenestroomfabriek.nl
https://degroenestroomfabriek.nl/
Vergelijk energieleveranciers

De Groene Stroomfabriek is een groene stroomleverancier uit Nijmegen. Het energiebedrijf levert energie aan het MKB en het groot zakelijke segment. 

Over De Groene Stroomfabriek

De Groene Stroomfabriek is een energieleverancier die gevestigd is in Nijmegen. Het energiebedrijf valt onder de Energie Transitie Groep (ETG). Hieronder vallen ook Huismerk Energie, en de Energy Trading Company. In 2019 is de ETG onderdeel geworden van Greenchoice.

Blijf op de hoogte

Het aanbod van energieleveranciers kan van dag tot dag verschillen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe deals en de laatste ontwikkelingen binnen de energiemarkt? Schrijf je dan nu in voor het Energie Alert.

energie alert

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Welkomstkortingen worden door energieleveranciers aangeboden via onze vergelijker. Je ontvangt deze korting niet via de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers graag een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe voordeliger de energieleverancier is, hoe hoger de positie in onze vergelijker. Je moet als energieleverancier goedkope tarieven aanbieden om zo hoog mogelijk in onze vergelijker terecht te komen. Energieleveranciers geven daarom een welkomstkorting als je een contract via onze vergelijker afsluit.

Contactgegevens De Groene Stroomfabriek

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier:

  • E-mail: info@degroenestroomfabriek.nl
  • Klantenservice: 088 – 10 51 133

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je een verhuizing wilt doorgeven, dan moet je dit uiterlijk 10 werkdagen van tevoren doen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Neem hiervoor contact op met je energieleverancier.

Hoe duurzaam is De Groene Stroomfabriek?

Overstappen.nl werkt al jaren samen met WISE Nederland voor het beoordelen van duurzame energieleveranciers. De Groene Stroomfabriek heeft helaas een 4,1. Hierdoor behoort het energiebedrijf tot de minst duurzame energieleveranciers van Nederland.

Valt de duurzaamheidsscore tegen? Geen probleem! Via onze vergelijker kun je direct zien welke energieleveranciers écht duurzame energiecontracten aanbieden. Dit kan heel makkelijk met ons duurzaamheidsfilter. Probeer het zelf eens!

Opzeggen De Groene Stroomfabriek

Wanneer je jouw energiecontract wilt opzeggen, dan kan dit telefonisch, per e-mail maar ook per post.

De Groene Stroomfabriek N.V.
Kerkenbos 1057 B
6546 BB Nijmegen

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.