Greenchoice tarieven 2021

Wil je de Greenchoice tarieven vergelijken met de tarieven van andere leveranciers? Op Overstappen.nl kun je energieleveranciers met elkaar vergelijken. Je ziet dan direct welke leverancier voor jou het voordeligst is. Zijn de Greenchoice tarieven 2021 voor jou de beste optie? Of heeft misschien een andere energieleverancier scherpere tarieven.

Greenchoice tarieven
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Greenchoice€0,241€0,867

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Greenchoice vergelijken

Greenchoice tarieven 2021

Alle energieleveranciers mogen 2 keer per jaar de variabele tarieven aanpassen. De meeste Nederlanders hebben een variabel contract met variabele tarieven. Een contract met variabele tarieven is fijn als je nergens aan vast wilt zitten. Wel veranderen deze tarieven dus. De vaste tarieven van Greenchoice zijn meestal scherper geprijsd. Deze tarieven worden vastgelegd in een contract voor bepaalde tijd dat overigens wel vrij opzegbaar is.

Over Greenchoice

Greenchoice levert alleen energie uit zon, wind, water of biomassa. Dit is duurzame energie uit onuitputtelijke bronnen. Het belangrijkste doel van Greenchoice is dat mensen zelf energie gaan opwekken. Dit door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen en windmolens. In 2021 wil Greenchoice al hun groene energie voor 100% in Nederland opwekken.

Gasprijs en prijs kWh Greenchoice

De hoogte van de prijs kWh is afhankelijk van de markt. Indien er veel aanbod is, heeft dit een positief effect op de prijs kWh. Greenchoice levert groene energie. Hierdoor draag je bij aan een beter milieu zonder dat je hier extra voor betaalt.

Greenchoice tarieven laag?

Als je overstapt naar een andere energieleverancier ontvang je een welkomstkorting of speciale actietarieven. Omdat nieuwe klanten beloond worden met extra’s, is het natuurlijk aantrekkelijk om over te stappen. Op Overstappen.nl kun je de gasprijs en de prijs kWh Greenchoice checken. Je ziet direct of de tarieven gunstig zijn voor jou.

Overstapservice

Wil je overstappen naar Greenchoice? Maak gebruik van onze handige overstapservice. Je hoeft zelf niks te doen. Ook hoef je niet bang te zijn dat je zonder gas en elektriciteit komt te zitten. De energielevering gaat gewoon door. Stap dus nu over en bespaar al snel een paar honderd euro op je energierekening.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.