Huismerk Energie

energieleverancier Huismerk energie

Contactgegevens
Vergelijk energieleveranciers

Huismerk Energie is begin 2013 opgericht en is een kleine, zelfstandige en onafhankelijke energieleverancier. De energieleverancier hecht veel waarde aan een hoogwaardige persoonlijke dienstverlening. De energieleverancier wil het alternatief zijn voor de anonieme klantbenadering in de energiemarkt.

Over Huismerk Energie

Huismerk levert energie van zon, wind, water en lokale biomassa van eigen bodem. Het energiebedrijf vindt het belangrijk dat het aandeel duurzame energie wordt vergroot. Dit doet de energieleverancier door te investeren in samenwerkingen met opwekkers van nieuwe energie.

Huismerk Energie tarieven 2022

Huismerk Energie biedt alleen energieproducten met groene energie. Klanten hebben de keuze uit een vaste of variabele tarieven. Huismerk Energie biedt zowel 1- als 3-jarige contracten aan met vaste energieprijzen. Vaste prijzen zijn lager dan variabele tarieven omdat de leverancier de zekerheid heeft dat je voor een bepaalde tijd klant blijft.

Wil je variabele tarieven? Kies dan voor het vrij opzegbare modelcontract. Je gasprijs en prijs kWh van Huismerk Energie kunnen dan 2 keer per jaar wijzigen. Gaat de prijs omlaag dan is dit in je voordeel. Stijgt de prijs, dan is dit in het voordeel van gebruikers met vaste tarieven.

Vergelijk de tarieven van Huismerk Energie in onze energievergelijker zodat je kunt zien of je goed zit.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Huismerk Energie

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Contactgegevens Huismerk Energie

  • E-mail: info@huismerkenergie.nl
  • Klantenservice: 088-1051122

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Je energiecontract verhuist dan met je mee. Je kunt je verhuizing gemakkelijk online doorgeven of telefonisch via 088 – 105 11 22 (lokaal tarief).

Het duurt minimaal 10 werkdagen om je verhuizing te verwerken. Het is daarom belangrijk om de verhuisdatum op tijd door te geven. De energieleverancier zorgt er dan voor dat de levering van energie op je nieuwe adres geregeld is op het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt. De energieleverancier meld je af bij je oude netbeheerder en meld je aan bij je nieuwe netbeheerder wanneer je naar een ander netgebied verhuist.

Hoe duurzaam is Huismerk Energie?

De prioriteit van Huismerk Energie ligt bij duurzame energie. Het moet voor klanten duidelijk zijn wat de herkomst van energie is. Zo weten zij zeker dat ze groene energie afnemen. De energieleverancier levert groene energie uit de eigen omgeving.

Opzeggen Huismerk Energie

Ben je van plan om je energiecontract op te zeggen? Houd er rekening mee dat je bij een vroegtijdige beëindiging van je energiecontract je vaak een opzegvergoeding moet betalen. Als je via Overstappen.nl overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je het energiecontract niet zelf op te zeggen. Met behulp van onze vergelijker kun je energie vergelijken en zo de deal kiezen die het beste bij je past.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.