Huismerk Energie

energieleverancier Huismerk energie

Contactgegevens
www.greenchoice.nl
Vergelijk energieleveranciers

Let op: Huismerk Energie is overgenomen door energieleverancier Greenchoice. We verwijzen je graag naar onze Greenchoice pagina voor meer informatie.

Huismerk Energie werd in 2013 opgericht en was een kleine, zelfstandige en onafhankelijke energieleverancier. De energieleverancier hechtte veel waarde aan een hoogwaardige persoonlijke dienstverlening. De energieleverancier wilde het alternatief zijn voor de anonieme klantbenadering in de energiemarkt.

Over Huismerk Energie

Huismerk leverde energie van zon, wind, water en lokale biomassa van eigen bodem. Het energiebedrijf vond het belangrijk dat het aandeel duurzame energie wordt vergroot. Dit deed de energieleverancier door te investeren in samenwerkingen met opwekkers van nieuwe energie.

Huismerk Energie tarieven

Huismerk Energie bood alleen energieproducten met groene energie. Klanten hadden de keuze uit vaste of variabele tarieven. Huismerk Energie bood 1- als 3-jarige contracten aan met vaste energieprijzen. Vaste prijzen zijn lager dan variabele tarieven omdat de leverancier de zekerheid heeft dat je voor een bepaalde tijd klant blijft.

Vergelijk de tarieven van verschillende energieleveranciers in onze energievergelijker zodat je kunt zien of je goed zit.

Blijf op de hoogte

Het aanbod van energieleveranciers kan van dag tot dag verschillen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe deals en de laatste ontwikkelingen binnen de energiemarkt? Schrijf je dan nu in voor het Energie Alert.

energie alert

Welkomstkorting en (actie)tarieven Huismerk Energie

Via Overstappen.nl kan je een welkomstkorting ontvangen als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Je energiecontract verhuist dan met je mee. Je kunt je verhuizing gemakkelijk online doorgeven of telefonisch aan Greenchoice.

Het duurt minimaal 10 werkdagen om je verhuizing te verwerken. Het is daarom belangrijk om de verhuisdatum op tijd door te geven. De energieleverancier zorgt er dan voor dat de levering van energie op je nieuwe adres geregeld is op het moment dat je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt. De energieleverancier meld je af bij je oude netbeheerder en meld je aan bij je nieuwe netbeheerder wanneer je naar een ander netgebied verhuist.

Opzeggen energiecontract

Ben je van plan om je energiecontract op te zeggen? Houd er rekening mee dat je bij een vroegtijdige beëindiging van je energiecontract je vaak een opzegvergoeding moet betalen. Als je via Overstappen.nl overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je het energiecontract niet zelf op te zeggen. Met behulp van onze vergelijker kun je energie vergelijken en zo de deal kiezen die het beste bij je past.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.