HVC Energie

Contactgegevens
088-6464100
klantenservice@kringloopenergie.nl
https://www.hvcgroep.nl/
Vergelijk energieleveranciers

HVC is een Nederlandse energieleverancier van gas en elektra. Het bedrijf levert duurzame energie die wordt opgewekt met afvalverbranding. Ongeveer de helft van het afval bestaat uit biomassa. De elektrische energie die met dit deel wordt opgewekt, wordt groene stroom genoemd.

Over HVC

HVC levert energie tegen een aantrekkelijk prijs, doordat het een eenvoudig prijsbeleid hanteert. Het energiebedrijf kiest ervoor open, educatief, innovatief en sociaal te zijn. HVC is een eigentijds en innovatief bedrijf dat eigendom is van 55 gemeenten in Noord- en Zuid Holland, Friesland en Flevoland.

HVC tarieven 2022

Op dit moment kun je HVC niet via onze vergelijker aanvragen. Dit doe je bij HVC zelf. De HVC tarieven 2022 zijn dus niet in onze vergelijker opgenomen, maar wel de energieprijzen van vrijwel alle andere energieleveranciers in Nederland. Vul je postcode en energieverbruik in en je krijgt binnen mum van tijd een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers voor jouw adres en situatie.

Veel energieleveranciers werken met verschillende contracten. Voor bepaalde en onbepaalde tijd, met groene of grijze stroom, 1-jarige of 3-jarig. HVC biedt alleen een modelcontract met variabele tarieven. Door een eenvoudige productlijn te hanteren kan HVC zich richten op zijn belangrijkste werkzaamheden.

Welkomstkorting en (actie)tarieven HVC

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Contactgegevens HVC

Wil je graag meer informatie over HVC? Je kunt dan contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur.

  • Klantenservice: 088-6464100
  • E-mailadres: klantenservice@kringloopenergie.nl

Wat te doen bij verhuizing?

Wil je gaan verhuizen? Je kunt dan het beste contact opnemen met de klantenservice van HVC. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. Bel 088-6464100 of stuur een mail aan klantenservice@kringloopenergie.nl.

Hoe duurzaam is HVC ?

HVC zet zich al jaren in om buurten schoner en groener te maken. Het bedrijf levert niet alleen energie maar recyclet ook afval. Het afval dat niet verder verwerkt kan worden zetten ze om in elektriciteit, warmte of groen gas. Het energiebedrijf heeft als uiteindelijke doel om van het gas los te komen. De energieleverancier wil dit bereiken door warmtenetten, zonneparken en windmolenparken te realiseren.

Opzeggen HVC

Wil je het energiecontract bij HVC opzeggen? Via Overstappen.nl kun je gemakkelijk overstappen naar een andere energieleverancier. Als je overstapt ontvang je binnen zes weken een bevestiging van de opzegging en een bericht over de eindnota van HVC. Wanneer je het energiecontract vroegtijdig beëindigt zul je vaak een opzegboete moeten betalen. Houd er rekening mee dat HVC de opzegboete bij contractbreuk niet overneemt.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.