Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

WoonEnergie

WoonEnergie is een energieleverancier die energie biedt aan huurders van woningcorporaties. Woonenergie is opgericht in 2002 door de brancheorganisatie van woningcorporaties met als doel het aan kunnen bieden van energie met een hoge service voor lage tarieven.

Voordelige energie

Woonenergie biedt voordelige energie door middel van een top 3-prijsgarantie. Woonenergie biedt hiermee de garantie dat hun tarieven altijd tot de laagste drie onder Nederlandse Energieleveranciers behoren.

Bespaarplan

Wanneer je je aanmeldt voor WoonEnergie, ben je ook meteen aangemeld voor het BespaarPlan. Dit is een eenvoudig stappenplan waarmee je een lagere energierekening voor jezelf creëert.

100% groene energie

De energie die je afneemt bij WoonEnergie is 100% groene energie.

Energieleveranciers vergelijken

Wil je besparen op energie en bekijken welke leverancier de scherpste prijs biedt voor energie tegen de beste voorwaarden? Helaas bieden wij WoonEnergie nog niet aan in onze vergelijker maar om andere energieleveranciers te vergelijken raadpleeg je onze energievergelijker.

 

 

« Terug naar energieleveranciers