Anderzorg zorgverzekering 2023

Contactgegevens
088 222 4422
www.anderzorg.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over Anderzorg

Anderzorg is onderdeel van zorgverzekeraar Menzis. Het is een prijsvechter die ernaar streeft om de goedkoopste basisverzekering aan te bieden. Anderzorg biedt een gunstige verzekering voor verzekerden die een lage premie willen betalen met een maximaal eigen risico. Anderzorg biedt alleen een naturapolis aan, waarbij je een ruime keuze hebt uit gecontracteerde zorgaanbieders.

De verzekeringen van deze zorgverzekeraar kun je alleen online afsluiten, dit kan via de website van Anderzorg zelf. Meer informatie over de verschillende verzekeringen van Anderzorg vind je hieronder.

Anderzorg zorgpremie 2023

De zorgpremie van Anderzorg is in 2023 voor de combinatiepolis € 134,75 . Dit is een stijging ten opzichte van 2022, toen was de premie voor de combinatiepolis € 114,-.

JaarNaturaCombinatie
2023 Vervallen€ 134,75
2022€ 114,00€ 119,25
2021€ 114,00€ 116,00

 

Basisverzekering Anderzorg

Iedereen moet vanaf zijn/haar 18e verjaardag een eigen basisverzekering hebben.  Anderzorg biedt twee  basisverzekeringen aan. De eerste is een naturapolis wat betekent dat de rekening van gecontracteerde zorgaanbieders rechtstreeks naar Anderzorg gaat. Als je naar een zorgaanbieder gaat zonder contract betaal je zelf de rekening. De kosten kan je later declareren, maar je krijgt tot maximaal 65% van de kosten vergoed. De ander is een combinatiepolis, waarbij een natura en restitutiepolis worden gecombineerd.

Aanvullende zorgverzekering Anderzorg

Bij Anderzorg kun je zelf je aanvullende verzekering samenstellen. Je kan kiezen uit de extra opties voor fysiotherapie, tandheelkunde en buitenland. Bij Anderzorg mag je zelf bepalen welke aanvullende verzekeringen je wilt hebben en de verschillende polissen met elkaar combineren.

Opzeggen van je Anderzorg zorgverzekering

Wanneer je jouw zorgverzekering bij Anderzorg wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan per telefoon of met een opzegbrief.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

 

Anderzorg zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je zeker weten of de Anderzorg zorgverzekering het beste voor jou is in 2023? Op Overstappen.nl kan je eenvoudig je zorgverzekering vergelijken. Vergelijk Anderzorg met alle andere zorgverzekeringen en kies de zorgverzekering die het beste bij je past.

Zorgverzekering vergelijken 2023