Stad Holland zorgverzekering | Alle info + zorgpremie 2024

Stad Holland zorgverzekering 2024

Contactgegevens
010-2466480
www.stadholland.nl

Snel navigeren naar

Over Stad Holland

Stad Holland is een zorgverzekeraar die samenwerkt met verzekeringsadviseurs voor de verkoop van verzekeringen. Stad Holland is een kleine, zelfstandige zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar is partner van DSW. Samen met zorgverzekeraar DSW streeft Stad Holland ernaar een zorgverzekeraar te zijn met een service en dienstverlening op het allerhoogste niveau.

Stad Holland houdt haar eigen risico in 2023 op € 375,-. Hiermee laten zij ook zien dat ze een voorstander zijn van een eerlijkere verdeling van de zorgkosten tussen chronisch zieke en gezonde mensen. Het eigen risico van 2024 blijft voor Stad Holland hetzelfde als in 2023 € 375,-.

Stad Holland premie 2024

De zorgpremie van Stad Holland is in 2024 voor de combinatiepolis € 155,25. Dit is een stijging van € 14,50 ten opzichte van 2023. In 2023 en 2022 was de basisverzekering van Stad Holland nog een restitutiepolis.

JaarCombinatie
2024€ 155,25
2023€ 140,75
2022€ 133,-

Basisverzekering Stad Holland

Stad Holland biedt als basisverzekering een combinatiepolis aan. Hierbij wordt een naturapolis met een restitutiepolis gecombineerd, waardoor je deels zelf kunt beslissen naar welke zorgaanbieder je gaat en een gedeeltelijke vergoeding krijgt bij niet-gecontracteerde zorgverleners.

Aanvullende verzekeringen zorgverzekeraar

StadHolland heeft 5 aanvullende verzekeringen: de Compact AV, de Standaard AV, de Jongeren AV, de Uitgebreide AV en de Extra Uitgebreide AV. Je kan zelf bepalen welk pakket het beste bij jouw situatie past. Het is niet mogelijk om de verschillende polissen te combineren.

Opzeggen Stad Holland

Het opzeggen van je zorgverzekering bij Stad Holland kan tot 31 december. Je kunt de verzekering opzeggen via het contactformulier of per post. Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

Stad Holland zorgverzekeringen vergelijken

Vergelijk de Stad Holland zorgverzekering op prijs en dekking met de zorg aanbiedingen van andere zorgverzekeraars. Door zorgverzekeringen te vergelijken, zie je meteen hoeveel euro’s je per jaar bespaart. Kies de voordeligste zorgverzekering voor jouw situatie en Overstappen.nl regelt een zorgeloze overstap naar de nieuwe zorgverzekeraar.

Zorgverzekering vergelijken 2024