VinkVink zorgverzekering

Zorgverzekeraar VinkVink

Contactgegevens
www.vinkvink.nl
Vergelijk zorgverzekeringen

Snel navigeren naar

Over VinkVink

VinkVink is in 2022 geïntroduceerd door Menzis. Het label richt zich op de doelgroep die zijn zorgverzekering snel en eenvoudig wil afsluiten en kunnen beheren. Ze geloven in de digitale dienstverlening, waarbij ze het beheren en bekijken van je zorgverzekering zo simpel en eenvoudig willen maken. Dit doen ze door middel van een app.

VinkVink zorgpremie 2022

JaarCombinatie
2022€ 111,00
2021n.v.t.

VinkVink basisverzekering

Iedereen moet vanaf zijn/haar 18e verjaardag een eigen basisverzekering hebben. VinkVink heeft één basisverzekering voor iedereen. Dit is een combinatiepolis wat betekent dat je gedeeltelijk vrije zorgkeuze hebt. VinkVink biedt de goedkoopste combinatiepolis aan, waarmee ze de concurrentie met andere budget aanbieders aan gaan.

Aanvullende verzekering Vink Vink

VinkVink biedt drie aanvullende verzekeringen aan. VinkVink Tand, VinkVink Buitenland & Tandongeval en de VinkVink Bundel. Het is niet mogelijk om de bundels met elkaar te combineren, maar ze bieden wel digitale extra’s bij verschillende bundels. De website kan je precies zien wat er onder elke aanvullende verzekering valt.

Opzeggen VinkVink

Wanneer je jouw zorgverzekering bij VinkVink wil opzeggen, moet je dit voor 31 december doen. Dit kan via Mijn VinkVink.
Als je wilt overstappen van zorgverzekering moet je dit ook voor 31 december doen. Via onze overstapservice kan je makkelijk overstappen. Je nieuwe verzekeraar zegt dan voor jou je huidige verzekering op.

VinkVink vergelijken met andere zorgverzekeraars

Wil je de zorgverzekering afsluiten die het beste bij jou past? Dan kun je de zorgverzekeringen van VinkVink vergelijken met die van andere zorgverzekeraars. Je kunt dit doen door je gegevens in te vullen in onze zorgvergelijker. Je krijgt dan direct een overzicht en kunt de zorgverzekering afsluiten die jij wilt.

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.