Voogd & Voogd autoverzekering - Overstappen.nl

Voogd en Voogd autoverzekering

Contactgegevens
088-020 91 00
www.voogd.com
Vul in en bereken je premie

Voogd & Voogd is een volmachtbedrijf dat van verschillende verzekeringsmaatschappijen de volmacht (toestemming) heeft gekregen om namens deze verzekeraars op te treden. De verzekeringen, zoals de Voogd en Voogd autoverzekering, worden via tussenpersonen aangeboden aan consumenten. Op dit moment is Voogd & Voogd niet opgenomen in onze vergelijker.

Via het ‘intermediair’

Assurantiebedrijf Voogd & Voogd werkt samen met bemiddelaars door het hele land. De bemiddelaars regelen verzekeringszaken zoals het opmaken van polissen en het vaststellen en uitkeren van schades. Voogd en Voogd ondersteunt de bemiddelaars met onder andere een backoffice.

Voogd & Voogd werkt met tussenpersonen

Voogd & Voogd heeft volmachten van ruim 20 verzekeringsmaatschappijen. Deze verzekeringen worden via tussenpersonen aangeboden. Het assurantiebedrijf heeft ook eigen verzekeringsproducten ontwikkeld in diverse categorieën, zoals de categorie Verkeer en Vervoer.

Voogd & Voogd autoverzekering

De Voogd & Voogd autoverzekering wordt in verschillende varianten aangeboden. Zo zijn er speciale autoverzekeringen voor dure auto’s, tweede auto’s en energiezuinige auto’s. Daarnaast is er een autoverzekering speciaal voor automobilisten uit provincie Zeeland en voor taxichauffeurs.

Autoverzekeringen vergelijken

De Voogd & Voogd autoverzekering is niet opgenomen in onze vergelijker van autoverzekeringen. We hebben geen productinformatie van deze autoverzekering. Op Overstappen.nl kun je in een keer meerdere autoverzekeraars met elkaar vergelijken. Desgewenst kun je zelf het aanbod van de Voogd & Voogd autoverzekering vergelijken met de top 3 van onze vergelijker van autoverzekeringen.

Overstappen van autoverzekering

Ben je al jaren bij dezelfde autoverzekeraar? Kijk dan of je huidige autoverzekering nog steeds de beste keuze is. Elk jaar worden nieuwe autoverzekeringen en labels geïntroduceerd. Deze nieuwe autoverzekeringen zijn vaak scherp geprijsd. Overstappen van autoverzekering is hierdoor de moeite waard. Gebruik onze opzegbrief om zelf je huidige autoverzekering op te zeggen.