Budget Energie tarieven 2021

Hoe hoog zijn de energietarieven van Budget Energie? Zul je in het vervolg meer of minder moeten betalen aan energiekosten? De antwoorden op deze vragen vind je in het onderstaande overzicht waarin je de tarieven kunt vergelijken.

Budget energie tarieven
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
BudgetEnergie€0,223€0,776

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Budget Energie tarieven opgenomen in vergelijker

Wil je weten of Budget Energie het beste aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren? Maak dan gebruik van onze vergelijker. Hiermee kun je snel en gemakkelijk verschillende leveranciers vergelijken en degene kiezen die het beste bij je past. Via Overstappen.nl ontvang je daarnaast een welkomstkorting als je overstapt naar een andere leverancier. Door over te stappen kun je geld besparen.

Budget Energie tarieven en producten

Budget Energie levert 100% groene stroom. De stroom wordt voor een gedeelte opgewekt door Nederlandse windmolens en de zonne-energie komt uit Italië. Je kunt bij de leverancier kiezen uit een vast contract voor 1 of 3 jaar. Daarnaast biedt Budget Energie ook een variabel energiecontract aan.

Het kan vaak lastig zijn om een energiecontract te kiezen. Er zijn zoveel verschillende soorten leveranciers en contracten. Gelukkig kun je met behulp van onze vergelijker eenvoudig leveranciers vergelijk. Je ziet bij ons in één oogopslag welke leverancier het beste bij je past.

Vaste en variabele Budget Energie tarieven

Budget Energie biedt vaste en variabele tarieven aan. Als je een vast contract afsluit dan leg je de tarieven voor een bepaalde periode vast. Gedurende de looptijd van je contract betaal je hetzelfde bedrag. Dit in tegenstelling tot een contract met variabele tarieven.

Met een variabel contract kunnen de tarieven 2 keer per jaar veranderen. Als de variabele tarieven omhoog gaan dan is dit nadelig, want dan zul je meer gaan betalen. Het voordeel van een variabel contract is dat je dit op elk moment kunt opzeggen.

Echter als je een vast contract afsluit ben je meestal goedkoper uit. Overstappen raad je aan om ieder jaar een vast contract af te sluiten voor een periode van een jaar. Op deze manier kun je ieder jaar overstappen en profiteren van een welkomstkorting.

Gebruik de overstapservice

Je kunt eenvoudig overstappen naar een andere energieleverancier als je gebruik maakt van de overstapservice. Met de overstapservice zegt je nieuwe energieleverancier je oude energiecontract bij je huidige leverancier voor je op. Als je overstapt hoef je het contract dus niet zelf op te zeggen. Handig toch?

Overstappen

Wil je graag overstappen naar een andere energieleverancier? Maak dan gebruik van onze vergelijker en stap binnen een paar minuten over naar de leverancier die het beste bij je past. Stap elk jaar over en bespaar op je energiekosten.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.