Delta tarieven 2021

Wil je erachter komen of de Delta tarieven voor energie voordelig geprijsd zijn? Overstappen.nl geeft je een overzicht van de belangrijkste tarieven. Zo weet je precies hoeveel je aan energiekosten moet betalen.

Delta energietarieven 2021
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Delta€0,234€0,861

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Delta tarieven 2021

Delta biedt een breed scala aan energieproducten. Vind je het prima als je energietarief 2 keer per jaar omhoog of omlaag aangepast kan worden? Kies dan voor een variabele gasprijs en prijs kWh. Delta biedt ook vaste tarieven. Je hebt dan meer zekerheid over de energiekosten en je weet waar je aan toe bent. Delta biedt zowel 1-jarige als 3-jarige contracten voor bepaalde tijd aan.

Over Delta

Delta is een Zeeuwse multi-utility company. Dit houdt in dat de leverancier naast gas, water en elektriciteit ook internetdiensten aanbiedt. Vind je het prettig om al je diensten bij 1 aanbieder onder te brengen, dan kan Delta voor jou een goede keuze zijn. Uiteraard telt de portemonnee ook mee. Kijk dus altijd of je akkoord gaat met de Delta tarieven.

Delta tarieven opgenomen in vergelijker

Ben je benieuwd of de energietarieven het meest gunstig zijn voor jou? Met behulp van onze vergelijker krijg je een overzicht te zien van de energieleveranciers.Zo weet je meteen of Delta de beste energieleverancier voor jou is. Verder ontvang je ook nog eens een welkomstkorting als je overstapt naar een andere energieleverancier. Wacht niet langer en begin meteen met vergelijken.

Delta tarieven vergelijken

Het vergelijken van energieleveranciers met onze energievergelijker is eenvoudig en kost zodoende weinig tijd. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je energieverbruik of huishoudensgrootte. Vervolgens zie je een ranglijst met de goedkoopste energieleveranciers. Heb je een voorkeur voor groene energie? Of voor een vrij opzegbaar contract? Vink dit aan, en wij filteren de leveranciers en aanbiedingen op deze eigenschappen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.