Energiedirect tarieven 2021

Energiedirect tarieven vergelijken? Bij Overstappen.nl kun je gemakkelijk de tarieven van 2021 vergelijken met andere leveranciers. Je ziet direct welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Energieleveranciers met elkaar vergelijken kost maar een paar minuten en je kunt geld besparen.

Energiedirect tarieven

Bekijk hier de Energiedirect tarieven:

EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Energiedirect€0,232€0,811

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Over Energiedirect tarieven

Energiedirect.nl levert energie aan 700.000 mensen. Hiermee is het energiebedrijf de grootste energieleverancier in lage energieprijzen. De energieleverancier opereert hoofdzakelijk online. Klanten beheren ook hun eigen gegevens. Op deze manier kan het energiebedrijf ook lagere tarieven bieden. Ben je benieuwd naar de Energiedirect.nl prijs kWh en gasprijs? Kijk op Overstappen.nl voor een duidelijk overzicht van de tarieven.

Energiedirect tarieven vergelijken

Vaste of variabele tarieven

Je kunt kiezen tussen vaste of variabele tarieven.

  • Vaste tarieven zijn vaak scherp geprijsd maar hier zit je ook voor een langere tijd aan vast.
  • Als je kiest voor variabele tarieven ga je mee met de prijsveranderingen. Alle energieleveranciers mogen 2 keer per jaar de variabele tarieven wijzigen. Als de tariefswijziging niet positief uitpakt voor je, kun je overstappen naar een goedkopere energieleverancier.

Overstapservice

Met de overstapservice van Overstappen.nl kun je heel gemakkelijk overstappen naar een andere energieleverancier. Overstappen.nl zegt je huidige leverancier voor je op. Je komt niet zonder energie te zitten. Je ontvangt van de nieuwe energieleverancier een bevestigingsbrief van de definitieve overstap. Overstappen duurt ongeveer 4 tot 6 weken, vanaf de dag dat je via onze energievergelijker een aanvraag hebt gedaan.

Energiedirect.nl tarieven vergelijken

Vul je gegevens in de vergelijker in en kijk of de Energiedirect.nl prijs kWh en gasprijs voor jou het voordeligst is. Bij Energiedirect.nl ontvang je een hoge welkomstpremie als je via Overstappen.nl overstapt. Je kunt al snel honderden euro’s besparen op de jaarlijkse energierekening.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.