ENGIE

Engie tarieven

Contactgegevens
088-4446666
https://www.engie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

ENGIE is wereldwijd de grootste investeerder in duurzame energie. De energieleverancier heeft in drie jaar tijd ruim 16 miljard euro geïnvesteerd in duurzame energie. Met de opgewekte energie uit zon, wind, water en biomassa voorzien zij 30 miljoen huishoudens met een gemiddeld verbruik een jaar lang van stroom.

Over ENGIE

ENGIE levert 100% groene stroom aan consumenten. De groene stroom wordt in Nederland en Europa opgewekt. Wanneer je klant bent bij de energieleverancier dan kun je zelf kiezen waar je groene stroom vandaan komt. De energieleverancier investeert in zowel wind- en zonneparken en heeft in Nederland al meer dan 100 energiebronnen. Ieder jaar worden er nieuwe energiebronnen toegevoegd door het energiebedrijf. Een voorbeeld hiervan is het zonnepark Flevokust met bijna 100.000 zonnepanelen. Per 1 april 2019 zal ENGIE ook CO2 gecompenseerd gas aanbieden.

ENGIE tarieven 2022

Leverancier ENGIE biedt verschillende soorten energieproducten aan. Zo kun je als klant zelf kiezen waar je energie vandaan komt als je kiest voor groene energie. Daarnaast maakt de energieleverancier ook onderscheid in vaste en variabele tarieven. Als je kiest voor een vast contract dan betaal je elke maand hetzelfde bedrag aan energie. Over het algemeen liggen de prijzen van een vast contract lager dan bij een variabel contract. Ook profiteer je van aantrekkelijke welkomstkortingen of actietarieven.

Kies je voor een variabel contract dan kunnen de tarieven 2 keer per jaar veranderen. Wanneer de prijzen stijgen is dat dus een nadeel. Bij een daling van de prijzen profiteer je juist. Een ander voordeel van een variabel contract is dat je nergens aan vast zit. Indien gewenst kun je ieder moment opzeggen en overstappen naar een andere leverancier.

Bekijk hieronder de variabele tarieven van ENGIE.

EnergieleverancierStroomtarief 2022Gastarief 2022
Engie€ 0,483€ 2,260

* Laatste update: 5 mei 2022

Let op: De tarieven zijn op basis van het instaptarief van een nieuw variabel modelcontract. Omdat de instaptarieven voor nieuwe klanten dagelijks kunnen wijzigen kunnen de tarieven anders zijn dan hierboven getoond. Zodra je in een modelcontract zit mag het tarief 2 keer per jaar aangepast worden.

Welkomstkorting en (actie)tarieven ENGIE

Op vergelijkingssites kun je meestal een goedkoper energiecontract afsluiten dan bij de energieleverancier zelf. De reden hiervoor is dat energieleveranciers zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. Door welkomstkortingen aan te bieden kunnen ze hoger in onze vergelijker terecht komen. Ben je op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Op Overstappen.nl kun je energieleveranciers vergelijken en snel de goedkoopste energieleverancier kiezen.

Contactgegevens ENGIE

De klantenservice vis op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.

  • Klantenservice consument: 088-444 66 66
  • De Klantenservice van MKB en klein zakelijk: 088-444 66 50
  • Klantenservice zakelijk: 088-484 04 84

Wat te doen bij verhuizing?

Ben je klant bij ENGIE en wil je gaan verhuizen? Je kunt je contract bij de energieleverancier mee laten verhuizen. Geef je verhuizing door via ‘MijnENGIE‘. Je kunt via deze omgeving inloggen, je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Kun je op je nieuwe adres geen energie van ENGIE ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van ENGIE.

Hoe duurzaam is ENGIE?

ENGIE is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld en investeert flink in duurzame energie. De 100% groene stroom die ENGIE levert komt uit Nederland en Europa. De afgelopen drie jaar heeft ENGIE ruim 16 miljard euro in duurzame energie geïnvesteerd.

De energieleverancier is proactief en zoekt altijd naar oplossingen om samen vooruit te komen. Zo ondersteunt het bedrijf diverse projecten die de uitstoot van CO2 verlagen. In samenwerking met Trees for All plant ENGIE jaarlijks tienduizenden bomen in Nederland én in het buitenland. Daarnaast leveren ze samen met Climate Neutral Group cookstoves in Eritrea. Deze cookstoves zijn op zo’n manier ontworpen dat er tot wel 50 procent minder brandstof nodig is bij het koken. Ook komt er veel minder schadelijke rook vrij.

Opzeggen ENGIE

Ben je klant bij ENGIE, maar wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Als je via Overstappen.nl naar een andere energieleverancier overstapt dan hoef je zelf het contract niet op te zeggen, wij regelen je overstap. Wil je niet overstappen naar een andere energieleverancier, maar wel je energiecontract opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.