Energieleveranciers

« Naar energieleveranciers

E.ON Energie

E.ON Benelux produceert en levert elektriciteit en warmte aan consumenten en bedrijven. Het bedrijf heeft elektriciteitscentrales in Zuid-Holland en koopt ook internationaal in. E.ON beschikt over een professionele verkooporganisatie. E.ON energie werd in 1941 opgericht en is een betrouwbare producent van energie tegen een competitieve kostprijs. E.On is overgenomen door Eneco; in mei 2018 zal E.On verdergaan als Eneco.

Investeren in duurzame energie

Het bedrijf weet snel op veranderende marktomstandigheden in te spelen waardoor ze goede aanbiedingen doen en goede marges kunnen realiseren. Energieleverancier E.ON neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid door te investeren in duurzame energie en efficiëntere installaties.

E.ON Benelux

E.ON Benelux levert energie aan België en Nederland. De centrales van E.ON staan opgesteld in de provincie Zuid-Holland, het economisch hart van Nederland. Het bedrijf heeft circa 600 medewerkers. E.ON Benelux is gevestigd in Rotterdam.

Internationaal bedrijf

E.ON Energie maakt sinds 2000 deel uit van E.ON Energie AG. Dit is een Duits energiebedrijf en behoort tot de grootste nutsbedrijven ter wereld. E.ON AG heeft een sterke marktpositie opgebouwd in de Europese gas- en elektriciteitsmarkt.

Waardes E.ON Energie

Het bedrijf heeft de volgende waarden hoog in het vaandel staan:

  • Integriteit
  • Openheid
  • Vertrouwen en wederzijds respect
  • Moed
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bespaar met E.ON energie en vergelijk E.ON op Overstappen.nl

Door E.ON tarieven met die van andere leveranciers te vergelijken en over te stappen breng je je energierekening flink omlaag. Vul je NAW-gegevens en energieverbruik in onze vergelijker in en je ziet meteen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Als je wilt kun je vervolgens direct online naar E.ON overstappen of naar een andere goedkope aanbieder.