Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

E.ON Energie

E.ON is in mei 2018 overgenomen door Eneco; klanten van E.ON zijn automatisch klant van Eneco geworden. E.ON Benelux produceerde en leverde elektriciteit en warmte aan consumenten en bedrijven. E.ON energie werd in 1941 opgericht.

E.ON Benelux

E.ON Benelux leverde energie aan België en Nederland. De centrales van E.ON stonden opgesteld in de provincie Zuid-Holland, het economisch hart van Nederland. Het bedrijf had circa 600 medewerkers.

Internationaal bedrijf

E.ON Energie maakte sinds 2000 deel uit van E.ON Energie AG. Dit is een Duits energiebedrijf en behoort tot de grootste nutsbedrijven ter wereld. E.ON AG heeft een sterke marktpositie opgebouwd in de Europese gas- en elektriciteitsmarkt. In mei 2018 is E.ON overgenomen door Eneco.

Waardes E.ON Energie

Het bedrijf had de volgende waarden hoog in het vaandel staan:

  • Integriteit
  • Openheid
  • Vertrouwen en wederzijds respect
  • Moed
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Bespaar en vergelijk op Overstappen.nl

Nu E.ON overgenomen is door Eneco, zijn klanten van E.ON automatisch klanten van Eneco geworden. Wil je overstappen naar Eneco of een andere leverancier? Door Eneco tarieven met die van andere leveranciers te vergelijken en over te stappen, breng je je energierekening flink omlaag. Vul je NAW-gegevens en energieverbruik in onze vergelijker in en je ziet meteen welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Als je wilt kun je vervolgens direct online naar Eneco overstappen of naar een andere goedkope aanbieder.

Energie vergelijken

« Terug naar energieleveranciers