E.ON tarieven 2021

E.ON is in mei 2020 overgenomen door Eneco. Wil je Eneco tarieven vergelijken? Je bent bij Overstappen.nl aan het juiste adres. Op basis van je verbruik geven wij een overzicht van de goedkoopste energieleveranciers in Nederland. 

E.ON tarieven
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Eneco€0,264€0,953

Laatste update:

E.ON/Eneco tarieven vergelijken

Vroegere gasprijs en prijs kWh E.ON

De gasprijs per kWh van E.ON was afhankelijk van de ontwikkelingen op elektriciteitsmarkt. Als er veel aanbod was op de energiemarkt, had dit een prijsverlagend effect op de prijs kWh. E.ON was een van de grootste energiebedrijven in Europa waardoor er scherp gas en elektriciteit ingekocht kon worden. Daarnaast produceerde E.ON ook zelf energie. E.ON is mei 2018 overgenomen door Eneco.

E.ON tarieven

Energieleverancier E.ON mocht, net als andere energieleveranciers, 2 keer per jaar de variabele energietarieven aanpassen. Variabele E.ON tarieven waren prettig als je nergens aan vast wilde zitten. Veruit de meeste Nederlanders hebben een variabel contract met variabele tarieven. De vaste E.ON tarieven waren scherper geprijsd, maar werden vastgelegd in een contract voor bepaalde tijd.

Waren de E.ON tarieven het laagst?

Aanbieders winnen nieuwe klanten met kortingen. De ene energieleverancier biedt welkomstpremies en de andere leverancier biedt extra lagere energieprijzen. Op Overstappen.nl kun je eenvoudig alle actuele energie-aanbiedingen met elkaar vergelijken. De leverancier met de goedkoopste energie sluit je eenvoudig direct online af.

Overstapservice

Het is verstandig om eens in de zoveel tijd je energieleverancier en de prijzen voor gas en elektriciteit onder de loep te nemen. Kun je je vinden in de Eneco (vroeger E.ON) tarieven en wil je overstappen? Sluit de energiedeal af en je maakt automatisch gebruik van de handige overstapservice. Hierbij zegt Eneco het contract bij je huidige energieleverancier op.

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.