Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Greenchoice Energie

Greenchoice is een energieleverancier die in 2001 is opgericht en 100% groene energie levert. Inmiddels levert het bedrijf, die Eneco als aandeelhouder heeft, aan ruim 330.000 huishoudens, bedrijven en multi-sites. Greenchoice energie stimuleert het gebruik van groene energie en streeft naar een goede, eerlijke service waarbij de klant centraal staat.

Over Greenchoice

Greenchoice wil een belangrijke rol gaan spelen in de decentrale opwekking door particulieren. Dit wordt een factor van betekenis. Hiertoe werkt Greenchoice samen met lokale energieprojecten en investeert de energieleverancier hier geld in. Niet alle energieleveranciers willen hieraan meedoen. Greenchoice wil lokale energieprojecten op weg helpen waarna deze desgewenst zelfstandig verder kunnen gaan.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Greenchoice

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Waarom energie vergelijken?

  • Alle goede energiedeals in een overzicht
  • Exclusieve korting via Overstappen.nl, goedkoper dan via de leverancier
  • Gratis overstapservice, zodat je nooit zonder energie komt te zitten

Contactgegevens Greenchoice

Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Greenchoice. De klantenservice voor consumenten is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur. Op zaterdag tussen 8.30 en 17.00 uur. De klantenservice voor zakelijke klanten is op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

  • Klantenservice consument: 010-478 23 26
  • Klantenservice zakelijk: 010-850 06 61

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen moet je zelf het contract bij Greenchoice stopzetten. Je kunt dit telefonisch regelen. Vergeet niet om zelf je verhuizing door te geven aan de leverancier op jouw oude adres. Als je de meterstanden hebt doorgegeven aan de leverancier ontvang je een eindafrekening.

Ben je al klant van Greenchoice en wil je graag je contract mee verhuizen? Je kunt je verhuizing dan doorgeven op hun website via ‘Mijn dossier’. Heb je binnen één dag stroom nodig? Bel dan naar 010-478 23 26, geef je nieuwe adres aan Greenchoice door en de eerstvolgende werkdag ben je al van stroom voorzien.

Hoe duurzaam is Greenchoice?

Voor elke productie van groene stroom wordt een certificaat afgegeven. Groene stroom kan overal in Europa worden opgewekt. Greenchoice probeert zo veel mogelijk stroom in Nederland te laten opwekken. Wat betreft gas werkt Greenchoice met biogas opgewekt uit agrarisch afval of met ‘bosgecompenseerd gas’. De uitstoot hiervan wordt gecompenseerd door te investeren in het aanplanten van bos en CO2-compensatieprojecten.

Energieleverancier Greenchoice helpt klanten minder energie te verbruiken dan het landelijk gemiddelde. Daarom adviseren en ondersteunen zij klanten bij energiebesparing en energieopwekking.

Opzeggen Greenchoice

Als je een energiecontract voortijdig opzegt dan moet je vaak een opzegboete betalen. Bij Greenchoice hoef je alleen bij specifieke contracten een opzegboete te betalen. Je kunt dit nalezen in de contractvoorwaarden. Greenchoice neemt je opzegboete niet over. Als je via Overstappen.nl overstapt naar een andere energieleverancier dan zegt je huidige energieleverancier je energiecontract automatisch op.

« Terug naar energieleveranciers