Innova Energie

energieleverancier Innova energie

Contactgegevens
088-5454243
info@innovaenergie.nl
https://www.innovaenergie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Innova Energie levert stroom en gas aan consumenten. Vanuit een sterke ideologie ziet Innova kans om haar technologische kennis in te zetten om klanten te helpen bij het besparen van energie. Met behulp van de slimme meter wil de energieleverancier ook een steentje bijdragen aan een duurzaam Nederland. Per 1 november 2018 heeft Innova de klanten van de failliete energieleverancier Energieflex overgenomen.

Over Innova Energie

Innova Energie wordt gerund door een jonge club specialisten met veel ervaring in allerlei disciplines op de energiemarkt. De energieleverancier vindt het belangrijk om klanten te helpen met het besparen van energie voor een duurzame wereld. Innova wil zo samen met haar klant werken aan een duurzaam beleid, met daarin het streven naar betaalbare, groene energie.

Het energiebedrijf stelt de klant centraal in de bedrijfsvoering en richt zich op oprechtheid in communicatie, bereikbaarheid en eerlijkheid. De energieleverancier richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Innova heeft in november 2018 de klanten van Energieflex overgenomen.

Innova tarieven 2022

Innova biedt twee soorten contracten aan. Je hebt namelijk de keuze uit een variabel energiecontract of een vast contract. Beide contracten hebben zijn voor-en-nadelen. Zo heb je bij een variabel contract altijd de mogelijkheid om op te zeggen. Je hoeft dan geen opzegboete te betalen en je kunt vrijwel direct overstappen naar een andere leverancier. Echter kan Innova de tarieven twee keer per jaar verhogen of verlagen.

Bij een vast contract kan dit niet. Je spreekt een vast tarief af voor de gehele looptijd van het contract. Innova biedt de mogelijk tot een contract met een duur van 1 of 3 jaar. Zo weet je dus precies welke energiekosten je hebt gedurende de looptijd van het contract.

Vul je gegevens in bij de energie vergelijker om te kijken of de tarieven van Innova het voordeligst zijn. Binnen 1 minuut weet jij of je kunt besparen!

Bekijk hier de Innova tarieven:

EnergieleverancierStroomtarief 2022Gastarief 2022
Innova Energie€0,377€1,429

* Laatste update: 4 januari 2022 Let op: De tarieven zijn op basis van het instaptarief van een nieuw variabel modelcontract. Omdat de instaptarieven voor nieuwe klanten dagelijks kunnen wijzigen kunnen de tarieven anders zijn dan hierboven getoond. Zodra je in een modelcontract zit mag het tarief 2 keer per jaar aangepast worden.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Innova Energie

Op Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting als je een energiecontract afsluit. Energieleveranciers willen namelijk de hoogste positie in onze vergelijker bemachtigen. Door welkomstkortingen aan te bieden komen energieleveranciers hoger in onze vergelijker te staan, omdat ze goedkoper zijn. Daarom kun je bij vergelijkingswebsites vaak een goedkoper energiecontract afsluiten dan op de website van de energieleverancier zelf.

Hoe duurzaam is Innova Energie?

Innova levert energie aan zowel zakelijke als particuliere klanten. De stroom die de energieleverancier levert is 100% gecertificeerde groene stroom. Het bedrijf geeft klanten praktische adviezen om hun huidige energieverbruik te verlagen. Ook legt Innova uit hoe klanten het rendement kunnen verbeteren met behulp van duurzame energieoplossingen.

Contactgegevens Innova Energie

Voor vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Innova. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur.

  • Klantenservice consument: 088-54 54 243
  • Klantenservice zakelijk: 070-301 66 10

Wat te doen bij verhuizing?

Als je van plan bent om te verhuizen dan zul je dit door moeten geven aan Innova. Het is belangrijk dat je de verhuizing minimaal 14 dagen voor de sleuteloverdracht doorgeeft. Zo kan de energieleverancier ervoor zorgen dat het energiecontract met je mee verhuist. Je kunt de verhuizing doorgeven via Mijn Innova of door een verhuisformulier op te vragen bij de klantenservice van de energieleverancier.

Wil je liever overstappen naar een andere energieleverancier? Je energiecontract wordt bij een overstap automatisch opgezegd. Je kunt met behulp van onze vergelijker gemakkelijk energie vergelijken en de energieleverancier kiezen die het beste bij je past.

Opzeggen Innova Energie

Wil je het energiecontract bij Innova opzeggen? Je kunt dan een e-mail sturen naar Innova met je aansluitgegevens en gewenste einddatum. Stap je over naar een andere energieleverancier? Je hoeft dan niet zelf je contract op te zeggen. Op Overstappen.nl kun je de energieleverancier kiezen die het beste bij je past. Met behulp van onze vergelijker kun je eenvoudig energie vergelijken.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.