Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Innova Energie

Innova Energie levert stroom en gas aan consumenten. Vanuit een sterke ideologie ziet Innova Energie kans om haar technologische kennis in te zetten om klanten te helpen bij het besparen van energie. Met behulp van de slimme meter wil Innova Energie ook een steentje bijdragen aan een duurzaam Nederland.

Besparen met Innova Energie

Innova Energie wordt gerund door een jonge club specialisten met veel ervaring in allerlei disciplines op de energiemarkt. Innova vindt het belangrijk om klanten te helpen met het besparen van energie voor een duurzame wereld. Innova wil zo samen met haar klant werken aan een duurzaam beleid, met daarin het streven naar betaalbare, groene energie.

Klant centraal

Innova stelt de klant centraal in de bedrijfsvoering en richt zich op oprechtheid in communicatie, bereikbaarheid en eerlijkheid. Innova energie richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt. Innova kocht in januari 2013 een groot deel van de klanten (kleinverbruikers) van de failliete energieleverancier Orro energie.

Energieleveranciers vergelijken

Besparen op je energiekosten voor je gas en licht bij Innova? Ga naar Overstappen.nl en vergelijk Innova Energie en de andere energieleveranciers. Profiteer van onze scherpe energie-aanbiedingen met voordelige actietarieven en/of welkomstpremies. Zo bespaar je al snel meer dan honderd euro op je energierekening.

« Terug naar energieleveranciers