Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij levert gas en elektriciteit aan consumenten en MKB-bedrijven. Sinds 2016 biedt NLE ook internet, bellen en tv pakketten aan. NLE staat voor transparantie en eerlijkheid. Het bedrijf wil in begrijpelijke taal uitleggen hoe de energiemarkt en de levering van groene energie in elkaar zit. Verder staan bij het bedrijf efficiëntie, groei en innovatie voorop.

Merknamen en strategie

De Nederlandse Energie Maatschappij staat ook bekend om de andere bedrijfsnamen, zoals NL Energie, Nederland Energie of NEM. De strategie van de Nederlandse Energie Maatschappij is erop gericht zoveel mogelijk voordeel aan de klanten te bieden. Het bedrijf heeft als doel het openbreken van de energiemarkt en sinds kort ook de markt van de alles in één pakketten (internet, bellen en tv).

Geschiedenis NLE

De ontstaansgeschiedenis van NLE gaat terug naar 2004 toen de energiemarkt geliberaliseerd werd. Sindsdien heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt, mede door succesvolle reclamecampagnes met bekende Nederlanders. Sinds 2012 richt NLE zich ook op de zakelijke markt en wil het energiebedrijf ook ondernemingen wakker schudden.

Investeringen Nederlandse Energie Maatschappij

Door te investeren in groei, service en kwaliteit wil de Nederlandse Energie Maatschappij een toonaangevend en vernieuwend energiebedrijf zijn en blijven. Daarnaast streeft de Nederlandse Energie Maatschappij ernaar om naast prijsvechter ook de meest klantgerichte energieleverancier te zijn.

Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken

Wil je besparen op je energiekosten bij Nederlandse Energie Maatschappij? Op Overstappen.nl kun je de energieprijzen van energieleveranciers vergelijken, waaronder de Nederlandse Energie Maatschappij tarieven. Door je gegevens en energieverbruik in te vullen, zie je snel welke energieleverancier het beste bij je past.

Overstappen

Wil je naar de Nederlandse Energie Maatschappij overstappen? Maakt je zich dan geen zorgen over administratieve rompslomp. De NLE zegt je huidige energieleverancier op. Je hoeft tijdens het overstapproces niet bang te zijn dat je zonder gas en elektriciteit komt te zitten.

« Terug naar energieleveranciers