Nuon tarieven 2021

Hoe hoog zijn de energietarieven van Nuon? Ga je meer of minder betalen aan energiekosten? Dit zijn vragen die veel overstappers hebben. Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent. Hieronder volgt een overzicht van de Nuon tarieven die je kunt vergelijken.

Nuon tarieven
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Nuon€0,236€0,825

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Nuon tarieven opgenomen in vergelijker

Wil je weten of de energietarieven van Nuon voor 2021 voor jou het meest gunstig zijn? Via onze vergelijker zie je binnen een paar minuten hoe de tarieven van Nuon zich verhouden tot de prijzen van andere energieaanbieders. Daarnaast ontvang je vaak een welkomstkorting als je overstapt. Je kunt besparen door over te stappen. Wacht dus niet langer en stap direct over.

Vergelijk energie

Nuon tarieven en producten

Er worden door Nuon verschillende energieproducten aangeboden. Deze producten verschillen in zowel looptijd als in soort energie (groen of grijs). Daarnaast kan er ook onderscheid worden gemaakt tussen vaste en variabele tarieven. Welke tarieven jij betaalt, hangt af van het energieproduct dat je afneemt. Doordat er zoveel verschillende energieleveranciers zijn met een breed productassortiment is het vaak lastig om zelf te vergelijken. Overstappen.nl helpt je graag met het vergelijken van deze verschillende energieproducten en leveranciers.

Vaste en variabele Nuon tarieven

Leveranciers bieden vaste en variabele tarieven aan. Bij vaste tarieven leg je de tarieven voor een bepaalde periode vast. Gedurende de looptijd van het contract betaal je deze tarieven. De variabele tarieven kunnen 2 keer per jaar wijzigen. Als je een variabel contract hebt dan geldt het volgende:

  • Gaan de variabele tarieven omhoog, dan is dat in je nadeel.
  • Bij een prijsdaling van de variabele tarieven, profiteer je juist.

Een variabel contract kun je op elk moment opzeggen, maar een vast contract is meestal goedkoper. Met een vast jaarcontract ben je het goedkoopst uit. Als dat jaar bijna voorbij is dan kun je opnieuw vergelijken. Je ontvangt dan een welkomstkorting, waardoor je veel geld bespaart.

Prijs kWh Nuon

De hoogte van de prijs kWh is afhankelijk van de markt. Indien er veel aanbod is, heeft dit een positief effect op de prijs kWh van Nuon.

Overstapservice

Wil je bij Nuon klant blijven omdat je tevreden bent met de tarieven van de energieleverancier? Of stap je liever over naar een andere leverancier met de laagste energietarieven? Maak gebruik van onze vergelijker en check hoeveel besparing er voor jou mogelijk is. Overstappen van energieleverancier is eenvoudig dankzij onze overstapservice. Hierbij zegt de nieuwe leverancier het contract bij je huidige leverancier voor je op. Daardoor heb je er zelf geen omkijken naar.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.