Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energieleveranciers

om

Om is een energieleverancier voor alle consumenten die lokaal opgewekte energie af willen nemen en voor alle lokale energiebedrijven en coöperaties die energie willen leveren aan consumenten.

Leveren van lokaal opgewekte energie

Lokale energiebedrijven kunnen zich aanmelden bij om. Consumenten kunnen bij om weer terecht voor energie opgewekt door lokale energiebedrijven.

Waarom om?

Voor lokale kleine energieleveranciers is het lastig om succesvol te opereren op de energiemarkt. Er komt namelijk nogal wat kijken bij het opzetten van een energiebedrijf. Om alles toch geregeld te krijgen besteden veel kleine energiebedrijven hun zaken uit. Om helpt deze kleinere energiebedrijven. De energieleverancier neemt de verantwoordelijkheid over het gebruik van een leveringsvergunning, het inkopen van energie, de facturering en andere administratieve zaken die komen kijken bij de in- en verkoop van energie.

De lokale economie versterken

Waar bij grotere energiebedrijven het geld soms verdwijnt naar commerciële aandeelhouders of naar het buitenland, zorgt om ervoor dat het geld terecht komt bij lokale ondernemers.  Kiest u voor de energie van om, dan draagt u bij aan de verduurzaming van de energievoorziening.

 

 

« Terug naar energieleveranciers