om|nieuwe energie

Energieleverancier OM nieuwe energie

Contactgegevens
0222-760044
info@samenom.nl
https://www.samenom.nl/
Vergelijk energieleveranciers

om|nieuwe energie is een energieleverancier voor alle consumenten die lokaal opgewekte energie af willen nemen en voor alle lokale energiebedrijven en coöperaties die energie willen leveren aan consumenten. Bij om krijg je energie van Nederlandse zon en wind. Opgewekt door een energiecoöperatie bij jou uit de buurt.

Over om|nieuwe energie

De energieleverancier heeft als doel om heel Nederland zo snel mogelijk te laten overstappen van oude grijze stroom naar duurzame stroom van eigen bodem. Je kunt de 35 energiecoöperaties van de energieleverancier door heel Nederland vinden. De energiecoöperaties produceren 100% duurzame stroom van Texel tot Amsterdam, van Hilversum tot Bernheze.

Welkomstkorting en (actie)tarieven om

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is om?

Duurzaamheid staat bij om voorop. De energieleverancier heeft als doel om in 2030 de warmtevoorziening geheel duurzaam in te vullen, zodat er geen fossiel gas meer nodig is. Gas is op dit moment nog niet 100% duurzaam, daarom vergoent de energieleverancier al het gas dat wordt geleverd. Dit doet om met een vergroeningsproject in India. In het district Jaisalmer in Rajashtan worden vier windmolens gebouwd, die bijdragen in de energievoorziening van de lokale textielindustrie.

Contactgegevens om

Voor vragen kun je per mail of telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • E-mail: info@samenom.nl
  • Klantenservice: 0222-760 044 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan moet je minimaal 10 werkdagen voor de sleuteloverdracht of maximaal 5 werkdagen na de sleuteloverdracht de meterstanden door te geven. Je neemt je huidige energiecontract mee naar je nieuwe adres. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier.

Opzeggen om|nieuwe energie

Wil je graag je energiecontract opzeggen? Je kunt dan contact opnemen met de klantenservice van de energieleverancier. Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je zelf niets te doen, je nieuwe energieleverancier zegt je oude energieleverancier voor je op. Bij het voortijdig opzeggen van je energiecontract zul je vaak een opzegboete moeten betalen. Om neemt deze boete niet over. Als je overstapt via Overstappen.nl dan ontvang je een welkomstkorting die hoger kan zijn dan de boete die je moet betalen bij het vroegtijdig overstappen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.