Oxxio tarieven 2021

Wil je de Oxxio tarieven vergelijken met de tarieven van andere energieleveranciers? Op Overstappen.nl kun je direct zien welke tarieven voor jou het voordeligst zijn. Als je je gegevens in de vergelijker invult krijg je een persoonlijke top 3 te zien. Deze is gebaseerd op jouw situatie en wensen.

Oxxio tarieven
EnergieleverancierStroomtarief 2021Gastarief 2021
Oxxio€0,245€0,880

* Let op: dit zijn oude tarieven. Zodra de nieuwe tarieven bekend zijn, werken we de bovenstaande tabel direct bij. Laatste update: juli 2021

Vergelijk direct de actuele tarieven van Oxxio en check hoeveel jij kan besparen

Oxxio tarieven 2021

Elke energieleverancier mag de tarieven 2 keer per jaar aanpassen. Als je nergens aan vast wilt zitten moet je kiezen voor een variabel contract met variabele tarieven. Wanneer je kiest voor een vast contract met een vast tarief, zijn de tarieven vaak scherp geprijsd. Als de variabele Oxxio tarieven dalen, kun je daar niet van profiteren omdat je vast zit aan een vast tarief.

Over Oxxio

Oxxio is een leverancier die zich richt op online innovaties die inzicht geven in je energieverbruik. Op deze manier kun je energie besparen. Oxxio introduceerde als eerste de slimme meter in Nederland. Ook heeft Oxxio mobiele applicaties voor het monitoren van energie en bespaartips.

Gasprijs en prijs kWh Oxxio

Ben je benieuwd naar de gasprijs en de prijs kWh? Oxxio tarieven kunnen voor jou voordelig zijn. Check onze vergelijker en kijk welke leverancier het voordeligste is voor je. Je krijgt een persoonlijke top 3 te zien van de goedkoopste energieleveranciers.

Wanneer overstappen?

Heb je een energiecontract voor bepaalde of onbepaalde tijd? Met een contract voor onbepaalde tijd kun je overstappen wanneer je wilt. Als je wilt overstappen en je hebt een contract voor bepaalde tijd, kijk dan na wanneer je huidige contract afloopt. Stap het best 8 tot 6 weken voor de einddatum over via onze energievergelijker.

Overstapservice Oxxio

Zijn de Oxxio tarieven 2021 voor jou voordelig? En wil je overstappen naar Oxxio? Je kunt op Overstappen.nl Oxxio vergelijken maar niet aanvragen. Wij verwijzen je vanuit de vergelijker door naar de website van Oxxio. Maak daar gebruik van de handige overstapservice. Je hoeft zelf niks te doen. Stap online over en bespaar tot wel honderden euro’s op je jaarlijkse energierekening.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.