PSV Energie

PSV energie

Contactgegevens
0900 - 33 47 328
klantenservice@energiedirect.nl
https://www.energiedirect.nl/psv/energie
Vergelijk energieleveranciers

PSV Energie is een product dat is ontstaan uit de samenwerking tussen Energiedirect.nl en PSV. Dit energieproduct is speciaal ontwikkeld voor PSV supporters.

Over PSV Energie

PSV Energie is ontwikkeld voor PSV supporters, in samenwerking met Energiedirect.nl. PSV supporters kunnen voordelig een energiecontract afsluiten en krijgen ook korting in de PSV Fanshop. Je kunt zowel gas als stroom bij hen afnemen.

Welkomstkorting en (actie)tarieven

Energieleveranciers bieden via onze vergelijker welkomstkortingen aan. Kom je in aanmerking voor deze welkomstkorting? Dit ontvang je niet via de energieleverancier zelf. Dat komt doordat energieleveranciers een zo hoog mogelijke positie in onze vergelijker willen hebben. Hoe goedkoper de energieleverancier is, hoe hoger de positie binnen onze vergelijker. Om hoog in onze vergelijker te staan, moet je als energieleverancier goedkope tarieven kunnen aanbieden.

Contactgegevens PSV Energie

Heb je vragen over je energiecontract? Neem dan contact op met de klantenservice van de leverancier:

  • E-mail: klantenservice@energiedirect.nl
  • Klantenservice: 0900 – 33 47 328

Wat te doen bij verhuizing?

Wanneer je gaat verhuizen kun je dit eenvoudig doorgeven via de online omgeving Mijn energiedirect.nl. Doe dit uiterlijk 1 dag voor de sleuteloverdracht. Je kunt je verhuizing tot 3 maanden voor de verhuisdatum doorgeven. Voor het doorgeven van je verhuizing heeft de energieleverancier de volgende gegevens van je nodig:

  • de datum waarop je de sleutel van je nieuwe woning ontvangt;
  • de datum waarop je de oude sleutel inlevert;
  • je nieuwe adres.

Hoe duurzaam is PSV Energie?

Omdat PSV Energie een product is van Energiedirect.nl in samenwerking met PSV, kijken we voor de duurzaamheid naar het cijfer van Energiedirect.nl.

Overstappen.nl werkt al jaren samen met WISE Nederland voor het beoordelen van duurzame energieleveranciers. Energiedirect.nl heeft helaas een rapportcijfer van 4,4. Hierdoor behoort Energiedirect.nl tot een van de minst duurzame energieleveranciers van Nederland.

Wil je liever een duurzamere energieleverancier? Dat kan! Met behulp van onze vergelijker kun je met het duurzaamheidsfilter direct zien welke leverancier écht duurzame energiecontracten aanbiedt. 

Opzeggen PSV Energie

Wanneer je je energiecontract wilt opzeggen, kun je bellen naar de klantenservice van de energieleverancier. Het kan zijn dat je een opzegvergoeding moet betalen als je jouw contract voortijdig beëindigt.

Wil je liever overstappen naar een andere leverancier, maar weet je niet of dit al mogelijk is? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.