Vandebron

Vandebron

Contactgegevens
0880-444555
vragen@vandebron.nl
https://vandebron.nl/
Vergelijk energieleveranciers

Vandebron is ontstaan in 2013 met het idee energie rechtstreeks van een moleneigenaar te kunnen kopen. De energieleverancier koppelt lokale producenten van duurzame energie aan Nederlandse huishoudens. Daarnaast ontwikkelt de energieleverancier innovatieve toepassingen waardoor je slimmer met energie kunt omgaan.

Over Vandebron

Vandebron heeft als doel om ouderwetse energiebedrijven overbodig te maken door mensen in staat te stellen hun energie rechtstreeks bij een duurzame producent in te kopen. De ambities van de energieleverancier gaan echter verder dan alleen het verbinden van de consument aan de producent. Zo wil het energiebedrijf een belangrijke rol spelen in de transitie naar een autonome energievoorziening.

Vandebron tarieven 2022

Bij Vandebron kun je twee soorten contracten afsluiten. Zo kun je kiezen voor een variabel contract, waarbij de prijzen twee keer per jaar mogen worden aangepast. Bij een prijsstijging is dat niet fijn, maar als de tarieven dalen is dat mooi meegenomen. Ook ben je vrij om op ieder moment op te zeggen.

Naast het variabele contract kun je ook een vast contract afsluiten bij Vandebron. Het voordeel van een vast contract is dat je zekerheid hebt over je energierekening. Zo weet je precies hoeveel je gedurende de looptijd van het contract moet betalen. Bovendien geven leveranciers vaak aantrekkelijke kortingen of actietarieven bij vaste contracten.

In de tabel hieronder zie je de variabele tarieven die je als nieuwe klant gaat betalen bij Vandebron. In onze energievergelijker zie je het huidige aanbod van vaste contracten in de markt.

EnergieleverancierStroomtarief 2022Gastarief 2022
Vandebron€ 0,508€ 2,214

* Laatste update: 5 mei 2022

Let op: De tarieven zijn op basis van het instaptarief van een nieuw variabel modelcontract. Omdat de instaptarieven voor nieuwe klanten dagelijks kunnen wijzigen kunnen de tarieven anders zijn dan hierboven getoond.

Welkomstkorting en (actie)tarieven Vandebron

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is Vandebron?

De energieleverancier werkt toe naar een volledig duurzaam energienet, door alleen energie aan te bieden die écht groen is en lokaal is opgewekt. Als klant mag je zelf kiezen van welke bron je energie afneemt.

Contactgegevens Vandebron

Voor vragen kun je telefonisch, via het online formulier of via sociale media contact opnemen met de energieleverancier:

  • Klantenservice: 0880-444 555

Wat te doen bij verhuizing?

Als je gaat verhuizen dan verhuist je energiecontract met je mee. Je kunt een verhuizing doorgeven via de online omgeving van de energieleverancier. Geef je nieuwe adres en de datum van de levering ook door.

Opzeggen Vandebron

Wil je het energiecontract bij Vandebron opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van de energieleverancier. Houd er rekening mee dat als je het contract voortijdig beëindigt je mogelijk een opzegboete zult moeten betalen. Als je overstapt naar een andere energieleverancier dan hoef je het energiecontract niet zelf op te zeggen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.