WoonEnergie

WoonEnergie energieleverancier

Contactgegevens
0800-1466
info@woonenergie.nl
https://www.woonenergie.nl/
Vergelijk energieleveranciers

WoonEnergie is een energieleverancier die energie biedt aan huurders van woningcorporaties. De energieleverancier is opgericht in 2002 door de brancheorganisatie van woningcorporaties met als doel het aan kunnen bieden van energie met een hoge service voor lage tarieven.

Over WoonEnergie

WoonEnergie is de enige energieleverancier in Nederland die er speciaal is voor woningcorporaties en hun huurders. Omdat WoonEnergie is opgericht door woningcorporaties, begrijpt de energieleverancier wat huurders belangrijk vinden. Wil je erachter komen welke energieleverancier bij jou past? Vergelijk dan verschillende energieleveranciers op Overstappen.nl, stap over naar een andere energieleverancier en bespaar tot wel €450.

Welkomstkorting en (actie)tarieven WoonEnergie

Bij Overstappen.nl ontvang je een welkomstkorting wanneer je overstapt naar een andere energieleverancier. Je ontvangt deze korting, omdat energieleveranciers graag zo hoog mogelijk in onze vergelijker willen staan. De leveranciers kunnen dit realiseren door kortingen en actietarieven aan te bieden. Vanwege deze reden ben je bij vergelijkingssites vaak goedkoper uit dan op site van energieleveranciers zelf.

Hoe duurzaam is WoonEnergie?

WoonEnergie is een duurzame energieleverancier die zich inzet voor een beter milieu voor toekomstige generaties. De leverancier levert uitsluitend groene stroom die voor 100% uit waterkracht wordt opgewekt.

Contactgegevens WoonEnergie

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met de energieleverancier:

  • Klantenservice: 0800 – 1466 (Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:30-18:00)

Wat te doen bij verhuizing?

Ga je verhuizen? Geef je verhuizing dan minimaal 4 weken van tevoren door aan je energieleverancier. Vermeld daarbij de datum waarop de energieleverancier de energielevering op je oude adres kan stopzetten en de datum waarop de levering van energie op je nieuwe adres kan worden gestart. De leverancier zorgt ervoor dat je overeenkomst voor energie wordt voortgezet op je nieuwe aansluitadres.

Opzeggen WoonEnergie

Je kunt je energiecontract op verschillende manieren opzeggen: schriftelijk, via het contactformulier of telefonisch. Houd er rekening mee dat als je een opzegboete zult moeten betalen als je het energiecontract voortijdig beëindigt.

Wil je overstappen naar een andere energieleverancier? Als je het energiecontract vroegtijdig beëindigt dan kan je energieleverancier een opzegboete in rekening brengen. Stap je over naar WoonEnergie? Dan vergoeden zij je opzegboete tot maximaal € 250.

Meer over energie

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.