Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

ADSL-internet

Internet via ADSL is een vorm van breedbandinternet via de vaste telefoonlijn. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig internetabonnementen op snelheid, maandelijkse kosten en soort verbinding. Sluit bij Overstappen.nl internet via ADSL af en je profiteert van exclusieve kortingen.

Technologie ADSL

Dankzij de speciale digitale technologie achter ADSL kan er over een telefoonlijn van koperdraad een snellere datacommunicatie toegelaten worden. Onder andere Tele2, Telfort, Scarlet, Online.nl, KPN en XS4ALL bieden internet via ADSL. De technologie van ADSL wordt steeds vernieuwd, zo is er tegenwoordig ADSL(2) of VDSL(2) beschikbaar. Naast ADSL wordt internet ook veel aangeboden via glasvezel en kabel.

Wat voor internetgebruiker bent jij?

Bij het vergelijken van internetabonnementen en aanbiedingen is het handig als je bewust bent van je huidige internetgebruik.

  • Gebruik je internet om wat te surfen en je e-mail bij te houden? Dan is een abonnement met goedkoop internet en een lage internetsnelheid voldoende.
  • Speel je veel online games, download je muziek, kijk je veel op YouTube en Uitzendinggemist.nl? Dan je een glasvezel-, kabel- of ADSL-internetabonnement nodig met een hogere snelheid. Ook als meerdere gezinsleden de internetverbinding gebruiken is een hoge snelheid prettig.

Internet via ADSL vergelijken

Het vergelijken van alle ADSL-internetabonnementen lijkt lastig, maar Overstappen.nl maakt het je makkelijk! Doe de postcodecheck op Overstappen.nl en zie welke abonnementen en internetaanbiedingen op je adres beschikbaar zijn. Via de filterfunctie kun je aangeven dat je voorkeur uitgaat naar ADSL-internet.

ADSL-pakketten vergelijken

Alles in 1?

Je kunt het internetabonnement uitbreiden met vast bellen en interactieve tv of digitale tv. In een paar muisklikken kun je ook de pakketten met alles in 1 met elkaar vergelijken en afsluiten.

Kortingen

Internetaanbieders doen hun best om je als klant te winnen en geven aantrekkelijke kortingen. Als je overstapt kun je hiervan profiteren. Soms krijg je via onze internetvergelijker extra korting. Internetproviders bieden dit aan, omdat ze in onze vergelijker goed uit de bus willen komen. Ze pakken dus uit met extra kortingen. Je bent daarom bij Overstappen.nl vaak voordeliger uit dan direct bij de aanbieder.

Je bestelling plaatsen

Heb je het (ADSL-)internetabonnement van je keuze gevonden? Na het vergelijken kun je direct online je bestelling plaatsen. Of neem telefonisch contact op om je bestelling te plaatsen. Heb je al een abonnement lopen? Met onze overstapservice kun je zorgeloos overstappen. Wij regelen de aanvraag van het nieuwe abonnement en zeggen je huidige provider op. Een los tv-abonnement moet je zelf opzeggen.

Vergelijk alle pakketten

Vul je postcode en huisnummer in:

Wat wil je in je pakket?

Reviews Overstappen.nl

"Alles is goed gegaan."

A van der Peijl, 1 uur geleden