ADSL-internet

Internet via ADSL is een vorm van breedbandinternet via de vaste telefoonlijn. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig internetabonnementen op snelheid, maandelijkse kosten en soort verbinding. Sluit bij Overstappen.nl internet via ADSL af en je profiteert van exclusieve kortingen.
Vergelijk ADSL internet

Technologie ADSL

Dankzij de speciale digitale technologie achter ADSL kan er over een telefoonlijn van koperdraad een snellere datacommunicatie toegelaten worden. Onder andere Tele2, Telfort, Scarlet, Online.nl, KPN en XS4ALL bieden internet via ADSL. De technologie van ADSL wordt steeds vernieuwd, zo is er tegenwoordig ADSL(2) of VDSL(2) beschikbaar. Naast ADSL wordt internet ook veel aangeboden via glasvezel en kabel.

Wat voor internetgebruiker bent jij?

Bij het vergelijken van internetabonnementen en aanbiedingen is het handig als je bewust bent van je huidige internetgebruik.

 • Gebruik je internet om wat te surfen en je e-mail bij te houden? Dan is een abonnement met goedkoop internet en een lage internetsnelheid voldoende.
 • Speel je veel online games, download je muziek, kijk je veel op YouTube en Uitzendinggemist.nl? Dan je een glasvezel-, kabel- of ADSL-internetabonnement nodig met een hogere snelheid. Ook als meerdere gezinsleden de internetverbinding gebruiken is een hoge snelheid prettig.

Internet via ADSL vergelijken

Het vergelijken van alle ADSL-internetabonnementen lijkt lastig, maar Overstappen.nl maakt het je makkelijk! Doe de postcodecheck op Overstappen.nl en zie welke abonnementen en internetaanbiedingen op je adres beschikbaar zijn. Via de filterfunctie kun je aangeven dat je voorkeur uitgaat naar ADSL-internet.

Alles in 1?

Je kunt het internetabonnement uitbreiden met vast bellen en interactieve tv of digitale tv. In een paar muisklikken kun je ook de pakketten met alles in 1 met elkaar vergelijken en afsluiten.

Kortingen

Internetaanbieders doen hun best om je als klant te winnen en geven aantrekkelijke kortingen. Als je overstapt kun je hiervan profiteren. Soms krijg je via onze internetvergelijker extra korting. Internetproviders bieden dit aan, omdat ze in onze vergelijker goed uit de bus willen komen. Ze pakken dus uit met extra kortingen. Je bent daarom bij Overstappen.nl vaak voordeliger uit dan direct bij de aanbieder.

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9

1885 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star off
  14 uur geleden
  ik stapte altijd over via Easy Switch

  ik stapte altijd over via Easy Switch ditmaal lukte het niet onder aan de pagina stond een tel:nummer voor als je hulp nodig had dit nummer gebeld keeg ik fleur aan de lijn die heeft mijn overstap prima geregeld. Alleen was ik later verbaas dat ik overgestap was via overstappen.nl schijnbaar is Easy Switch en overstappen.nl het zelfde bedrijf ? (de overstap is prima door Fleur geregeld) Met vriendelijke groet , W. te Winkel.

  W. te Winkel
  Star on Star on Star on Star on Star off
  2 dagen geleden
  Het overstappen naar green-choice is…

  Het overstappen naar green-choice is soepel verlopen. Alleen hierna het contact met green-choice, de afgesproken afspraken welke green-choice niet na kwam enz zijn zo tegengevallen, dat ik het contract ook weer per direct heb opgezegd

  A.M. VERHEULE
  Star on Star on Star on Star on Star on
  2 dagen geleden
  Beter tarief dan rechtstreeks.

  Overstappen ging simpel en snel en met betere tarieven dan dat ik rechtstreeks bij Greenchoice een nieuw energiecontract had afgesloten.

  Gerriette
  Four and a half stars

  Trustscore: 9

  1885 reviews

  Je bestelling plaatsen

  Heb je het (ADSL-)internetabonnement van je keuze gevonden? Na het vergelijken kun je direct online je bestelling plaatsen. Of neem telefonisch contact op om je bestelling te plaatsen. Heb je al een abonnement lopen? Met onze overstapservice kun je zorgeloos overstappen. Wij regelen de aanvraag van het nieuwe abonnement en zeggen je huidige provider op. Een los tv-abonnement moet je zelf opzeggen.