ADSL-internet

Internet via ADSL is een vorm van breedbandinternet via de vaste telefoonlijn. Op Overstappen.nl vergelijk je eenvoudig internetabonnementen op snelheid, maandelijkse kosten en soort verbinding. Sluit bij Overstappen.nl internet via ADSL af en je profiteert van exclusieve kortingen.
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ
Vergelijk ADSL internet
Genomineerd voor de Website van het Jaar award
WVHJ

Technologie ADSL

Dankzij de speciale digitale technologie achter ADSL kan er over een telefoonlijn van koperdraad een snellere datacommunicatie toegelaten worden. Onder andere Tele2, Telfort, Scarlet, Online.nl, KPN en XS4ALL bieden internet via ADSL. De technologie van ADSL wordt steeds vernieuwd, zo is er tegenwoordig ADSL(2) of VDSL(2) beschikbaar. Naast ADSL wordt internet ook veel aangeboden via glasvezel en kabel.

Wat voor internetgebruiker bent jij?

Bij het vergelijken van internetabonnementen en aanbiedingen is het handig als je bewust bent van je huidige internetgebruik.

 • Gebruik je internet om wat te surfen en je e-mail bij te houden? Dan is een abonnement met goedkoop internet en een lage internetsnelheid voldoende.
 • Speel je veel online games, download je muziek, kijk je veel op YouTube en Uitzendinggemist.nl? Dan je een glasvezel-, kabel- of ADSL-internetabonnement nodig met een hogere snelheid. Ook als meerdere gezinsleden de internetverbinding gebruiken is een hoge snelheid prettig.

Internet via ADSL vergelijken

Het vergelijken van alle ADSL-internetabonnementen lijkt lastig, maar Overstappen.nl maakt het je makkelijk! Doe de postcodecheck op Overstappen.nl en zie welke abonnementen en internetaanbiedingen op je adres beschikbaar zijn. Via de filterfunctie kun je aangeven dat je voorkeur uitgaat naar ADSL-internet.

Alles in 1?

Je kunt het internetabonnement uitbreiden met vast bellen en interactieve tv of digitale tv. In een paar muisklikken kun je ook de pakketten met alles in 1 met elkaar vergelijken en afsluiten.

Kortingen

Internetaanbieders doen hun best om je als klant te winnen en geven aantrekkelijke kortingen. Als je overstapt kun je hiervan profiteren. Soms krijg je via onze internetvergelijker extra korting. Internetproviders bieden dit aan, omdat ze in onze vergelijker goed uit de bus willen komen. Ze pakken dus uit met extra kortingen. Je bent daarom bij Overstappen.nl vaak voordeliger uit dan direct bij de aanbieder.

Dit zeggen onze klanten over ons

Four and a half stars

Trustscore: 9.2

2238 reviews

  Dit zeggen onze klanten over ons

  Star on Star on Star on Star on Star on
  21 dagen geleden
  Goede communicatie

  Goede communicatie

  Van Dam
  Star on Star on Star on Star on Star on
  25 dagen geleden
  Vlot verlopen en duidelijk

  Vlot verlopen en duidelijk

  Jans
  Star on Star on Star on Star on Star on
  1 maand geleden
  Goede regeling overstap.

  Goede regeling overstap. Ging zonder problemen en had er geen omkijken naar.

  Gert
  Four and a half stars

  Trustscore: 9.2

  2238 reviews

  Je bestelling plaatsen

  Heb je het (ADSL-)internetabonnement van je keuze gevonden? Na het vergelijken kun je direct online je bestelling plaatsen. Of neem telefonisch contact op om je bestelling te plaatsen. Heb je al een abonnement lopen? Met onze overstapservice kun je zorgeloos overstappen. Wij regelen de aanvraag van het nieuwe abonnement en zeggen je huidige provider op. Een los tv-abonnement moet je zelf opzeggen.

  Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

  Close modal

  Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.