Internet postcode check | Welk internet op jouw adres?

Internet postcodecheck

Bekijk alle mogelijkheden door je postcode in te vullen
  • Vergelijk meer dan 10 providers
  • Bespaar tot €96,- op je abonnement
  • Stap zorgeloos over

Internet postcodecheck

De postcodecheck helpt je met het zoeken naar alle beschikbare abonnementen en pakketten op je adres. In de stedelijke gebieden heb je meestal een ruime keuze uit internetproviders. In de meer landelijke gebieden is het aanbod vaak beperkter. Door je postcode te checken, kom je erachter wat voor internet je kunt krijgen en van welke aanbieders.

Hoe werkt de internet check?

Vul je postcode en huisnummer in en klik op check. Je ziet nu bovenaan alle beschikbare verbindingen met daarbij de maximale snelheid. Daaronder weer onder vind je een overzicht van internetabonnementen en providers die op je adres leveren. Voor ieder abonnement zijn eventuele aanbiedingen en acties direct te zien.

Waarom je postcode checken?

Het grootste voordeel is het in één keer checken van alle mogelijkheden voor alle providers. Je hoeft het niet bij iedere provider apart te doen.

Regionale aanbieders

Sommige kabelaanbieders zijn regionaal en bieden alleen diensten aan in hun verzorgingsgebied. Door het checken van je postcode zie je gelijk bij welke aanbieders je internet kan krijgen.

Internetaansluiting

Welk internet je kunt kiezen, hangt af van internetverbindingen die op je adres beschikbaar zijn. Doe de check en zie direct welke aansluitingen je hebt. Zo zie je bijvoorbeeld gelijk of je al kunt kiezen voor het snelle glasvezel internet.

Maximale snelheid

Naast providers en aansluitingen zie je ook het snelst mogelijke internet op je adres. Voor ADSL en VDSL is de afstand tot de wijkcentrale van invloed op de internetsnelheid. Dit is belangrijke informatie die je nodig hebt om een goede keuze te maken.

Welke internetaanbieders kan ik vergelijken?

Je vergelijkt eenvoudig abonnementen van alle landelijke aanbieders zoals Ziggo, KPN, Odido, Youfone, Budget-Alles-In-1, Online.nl, Freedom en Solcon. Ook kan je de regionale aanbieders vergelijken zoals DELTA fiber en Caiway wanneer deze voor jouw adres beschikbaar zijn.