Om je een optimale ervaring te geven op onze website, maken wij gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze privacyverklaring Sluiten

Energienieuws

« Naar Nieuws

Energie besparen begint bij jezelf – Sta op uit je stoel

02-03-2016

Branchevereniging Energie-Nederland probeert met de tekst “Sta op uit je stoel, een lagere energierekening begint bij jezelf” de komende twee weken Nederlandse consumenten te overtuigen van mogelijkheden tot besparing op energie. Door de aanschaf van verschillende bespaarproducten kunnen mensen hun energiekosten verlagen.

Volgens de tv spotjes is het vergelijken van energie niet langer saai. Waar de in het spotje genoemde energieleveranciers normaal met elkaar concurreren, zijn ze nu samen te zien in een campagne.

Energiebesparing: Sta op uit je stoel

Energie-Nederland en energieleveranciers Essent, Eneco, NieuweStroom, Nuon, E.ON en de Nederlandse Energie Maatschappij proberen consumenten in de reclamecampagne te overtuigen van een besparing van het milieu én de portemonnee. De volgende bespaarproducten moeten hierbij helpen:

  • Energiedak van Nuon
  • Dynamische prijzen van Nieuwe Stroom
  • Anna-inzicht van NLE
  • Toon van Eneco
  • EnergieAssistent van E.ON
  • Nest van Essent

Besparen doe je niet alleen met bespaarmanagers

De energiebespaarmanagers alleen zullen je niet helpen met besparen, in tegendeel, de voorwaarden van de aanschaf van deze managers zijn heel vaak het afsluiten van een langdurig energiecontract. Zo heb je wel nauwkeurig inzicht in je energieverbruik, maar zit je meerdere jaren vast aan duur energiecontract. Hoe je wél bespaart op je energie? Door ieder jaar een overstap te maken naar een goedkoper energiecontract met aantrekkelijke welkomstbonus. Zorg dus dat je nergens aan vast komt te zitten. Wil je wél gebruikmaken van een app of manager die je inzicht biedt in uw energiegebruik? Veel leveranciers beschikken over een eigen app waarmee je inzicht krijgt in jouw verbruik. Ook is het altijd een optie een losse energiemanager aan te schaffen.

Wil je weten  welke welkomstkortingen en aanbiedingen de leveranciers momenteel hebben? Vergelijk energie en je ziet al binnen een paar minuten met welke overstap je het meest kunt besparen.

 

energievergelijker

Volg ons via Facebook of Twitter!

Meer energienieuws