Ons verhaal

Verzekerd van de beste prijs

Vergelijken, overstappen en besparen. Dat is het doel. Simpel toch? Doe je het zelf, dan blijkt het erg tegen te vallen. Het onderzoeken van alle aanbieders, hun verschillende producten en de daarbij behorende voorwaarden is een dagtaak op zich. Bij Overstappen.nl vinden wij dat vergelijken makkelijker moet kunnen. Wij doen het voorwerk voor je: de aanbieders en hun producten presenteren we op een rij. Alle informatie helder in een overzicht, zodat jij met alle kennis kunt vergelijken.

Wij zetten alles op een rij en jij maakt de keuze.

Gemakkelijk en goedkoper

Je verzekering, energie en internet zijn heel belangrijk en daar moet je natuurlijk voor betalen. Maar een vakantie, leuk jurkje of wat extra financiële ruimte aan het einde van de maand doen je ook goed. Bij Overstappen.nl vinden wij dat iedereen het recht heeft de beste prijs te betalen en dat dit gemakkelijk moet kunnen. Onze vergelijkers zijn eenvoudig in gebruik: zelfs oma en opa kunnen vergelijken. Krijg snel een overzicht van de verschillende aanbieders en verfijn je aanbod door gebruik te maken van onze zoek- en filtermogelijkheden.

Overstappen op televisie

Waar betalen we de huur van?

Vergelijken en overstappen is kosteloos bij Overstappen.nl. Hoe komen we aan onze inkomsten? Als je bij ons overstapt, ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding. Dit is gemiddeld zo’n 2% van de contractwaarde. Door deze afspraken te maken kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden. Overstappen.nl is volledig onafhankelijk. De vergoeding zal nooit een rol spelen in de uitkomst van de vergelijker.

Onafhankelijk, maar dan écht

Overstappen.nl is niet verbonden aan welke aanbieder dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke aanbieder jij kiest. Wij geloven dat vergelijken alleen kan als je volledig objectief bent.

Loyaliteit wordt niet beloond

Je bent blij met je huidige aanbieder en overstappen is een hoop gedoe. Scheelt overstappen echt zoveel? Als je jarenlang bij dezelfde aanbieder blijft, betaal je onbewust te veel. Overstappen doet besparen. Via onze vergelijkers zie je binnen een paar minuten al hoeveel je jaarlijks kunt besparen. Overstappen loont altijd! Wat als je huidige aanbieder het goedkoopst is? Het gebeurt vrijwel nooit, maar dat blijkt dan uit de vergelijker. Het invullen van de vergelijker duurt twee minuten, maar je weet wel zeker dat je de beste deal hebt.

Voor jou aan de slag

Dagelijks zetten we ons in om de markt inzichtelijk en transparant te maken. Binnen het team hebben verschillende leden hun eigen expertise. Gezamenlijk houden we de markt in de gaten en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt. Wij gaan voor je aan de slag. Dat is voor jou een zorg minder.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.