Overstappen de overstapservice van Nederland visie missie strategie

Ons verhaal

Welkom in de Kizi familie

Overstappen.nl is onderdeel van de Kizi familie. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Wij helpen je namelijk om zonder veel kosten en moeite de beste keuze te maken als het gaat om je maandelijkse uitgaven voor zaken als verzekeringen, energie of internet. Dat scheelt je tijd en geld. Handig toch?

Wat betekent dit voor jou?

In totaal bestaat Kizi uit 6 websites waar dagelijks bijna 50 specialisten ervoor zorgen dat jij gemakkelijk bespaart op jouw maandelijkse uitgaven. Voor iedere verzekering en ieder contract hebben wij onze eigen specialisten. Zij regelen achter de schermen de beste deals, pluizen alle kleine letters uit en zetten de resultaten overzichtelijk voor jou op een rij. Zo kan jij makkelijk kiezen. En heb je hulp nodig? Dan kan je ons altijd even bellen, mailen, chatten of whatsappen. Dat is het voordeel als je een grote familie hebt, dan staan er altijd mensen voor je klaar!

Gemakkelijk en goedkoper

Je verzekering, energie en internet zijn heel belangrijk en daar moet je natuurlijk voor betalen. Maar een vakantie, leuk jurkje of wat extra financiële ruimte aan het einde van de maand doen je ook goed. Bij Overstappen.nl vinden wij dat iedereen het recht heeft de beste prijs te betalen en dat dit gemakkelijk moet kunnen. Onze vergelijkers zijn eenvoudig in gebruik: zelfs oma en opa kunnen vergelijken. Krijg snel een overzicht van de verschillende aanbieders en verfijn je aanbod door gebruik te maken van onze zoek- en filtermogelijkheden.

Waar betalen we de huur van?

Vergelijken en overstappen is kosteloos bij Overstappen.nl. Hoe komen we aan onze inkomsten? Als je bij ons overstapt, ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding. Dit kan op twee manieren:

  1. Een eenmalige vergoeding bij het afsluiten van de verzekering
  2. Een maandelijkse vergoeding gedurende de looptijd van de verzekering.

De hoogte varieert per verzekeringsproduct. Voor specifieke bedragen kun je terecht in onze vergelijkers. Door deze afspraken te maken kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden. Overstappen.nl is volledig onafhankelijk. De vergoeding zal nooit een rol spelen in de uitkomst van de vergelijker.

Onafhankelijk, maar dan écht

Overstappen.nl is niet verbonden aan welke aanbieder dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke aanbieder jij kiest. Wij geloven dat vergelijken alleen kan als je volledig objectief bent.

Loyaliteit wordt niet beloond

Je bent blij met je huidige aanbieder en overstappen is een hoop gedoe. Scheelt overstappen echt zoveel? Als je jarenlang bij dezelfde aanbieder blijft, betaal je onbewust te veel. Overstappen doet besparen. Via onze vergelijkers zie je binnen een paar minuten al hoeveel je jaarlijks kunt besparen. Overstappen loont altijd! Wat als je huidige aanbieder het goedkoopst is? Het gebeurt vrijwel nooit, maar dat blijkt dan uit de vergelijker. Het invullen van de vergelijker duurt twee minuten, maar je weet wel zeker dat je de beste deal hebt.

Voor jou aan de slag

Dagelijks zetten we ons in om de markt inzichtelijk en transparant te maken. Binnen het team hebben verschillende leden hun eigen expertise. Gezamenlijk houden we de markt in de gaten en kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt. Wij gaan voor je aan de slag. Dat is voor jou een zorg minder.

Beloningsbeleid

Bij Overstappen.nl vinden we een beheerst beloningsbeleid belangrijk. Daarom geldt voor al onze labels hetzelfde beloningsbeleid.