Inboedelverzekering Allrisk

Zowel als huurder of eigenaar van een (nieuwe) woning kun je een inboedelverzekering afsluiten. Met een Allrisk inboedelverzekering zijn jouw spullen in huis extra beschermd tegen onverwachte schades die veroorzaakt zijn door eigen schuld of een ongelukje.
 

Wat is een Allrisk inboedelverzekering?

Een Allrisk inboedelverzekering is een aanvullende dekking die je kunt kiezen wanneer je een inboedelverzekering basis afsluit. De Allrisk inboedelverzekering vult de basis inboedelverzekering aan door ook de schade aan de inboedel te dekken die ontstaan is door eigen schuld of een ongelukje. Een Allrisk dekking geeft dus extra bescherming tegen onvoorziene schades aan al je verplaatsbare bezittingen in je woning zoals meubels, elektronica, kleding, sieraden, gordijnen etc.

Wat dekt een Allrisk inboedelverzekering?

Een Allrisk inboedelverzekering dekt alle schade aan je inboedel die veroorzaakt zijn door:

Het deel wat uitgekeerd wordt verschilt per verzekeraar en is gebaseerd op de vervangingswaarde, dagwaarde of taxatiewaarde.

Wat kost een Allrisk inboedelverzekering?

Het maandbedrag van een Allrisk inboedelverzekering is afhankelijk van een aantal factoren. Hierdoor verschilt de hoogte van de premie per huishouden. Op onze inboedelverzekering pagina vind je een overzichtelijke tabel met een indicatie van de maandelijkse premiehoogte per type woning.

Eigen risico bij een Allrisk inboedelverzekering

Verzekeraars hanteren een eigen risico om onnodige claims te voorkomen, waarbij je verplicht bent een bepaald bedrag te betalen bij het indienen van een schadeclaim. Kies je voor een eigen risico van € 0,-? Dan moet je in sommige gevallen nog steeds een standaard bedrag inleggen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij ernstige stormschade. Houd er ook rekening mee dat een lager eigen risico over het algemeen leidt tot een hogere premie.

Goedkoopste Allrisk inboedelverzekering

De Allrisk inboedelverzekering is de duurste type inboedelverzekering, maar wel het voordeligst als je ook je inboedel wil verzekeren door eigen schuld en/of een ongelukje. Wil je graag weten welke Allrisk inboedelverzekering het goedkoopst is? Vul dan gemakkelijk je gegevens in onze vergelijker om te zien welke verzekeraars de beste premie bieden voor jouw specifieke wensen en behoeften.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.