PMA zorgverzekering

Contactgegevens
0180 - 32 02 64
klantenservice@pma.info
https://pma.info/
Vergelijk zorgverzekeringen

PMA (Positive Mental Attitude) bestaat al ruim 20 jaar en is een grote aanbieder van kortingsregelingen en (collectieve) verzekeringen. PMA biedt sinds 2006, in samenwerking met Menzis, de voordelige PMA zorgverzekering aan.

Diensten PMA

PMA biedt een breed scala aan verzekeringen, zoals de PMA zorgverzekering, een autoverzekering, reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstandverzekering, woonverzekering en caravanverzekering. Deze verzekeringen worden met korting aangeboden door PMA. Verder biedt PMA regelmatig kortingsacties waarbij consumenten bijvoorbeeld korting krijgen op de sauna of op benzine.

Voordelen PMA zorgverzekering

De zorgverzekering van PMA is af te sluiten via de website van PMA. Vervolgens neemt Menzis alle verzekeringstaken over. Via PMA profiteert de verzekerde van allerhande extra’s: korting op basis-, tandarts- en aanvullende zorgverzekering, een bonus in de vorm van een geldbedrag en een waardecheque.

Toegankelijkheid PMA

PMA is het grootste consumentencollectief waar iedereen gebruik van kan maken. Het is niet nodig om ergens lid van te worden. PMA heeft maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf ondersteunt meerdere goede doelen en culturele initiatieven.

Heeft PMA de beste zorgverzekering?

Heeft PMA de beste zorgverzekering? Op Overstappen.nl kun je eenvoudig de PMA zorgverzekering vergelijken met het aanbod van andere zorgverzekeraars. Op basis van je gegevens en gewenste dekkingen toont onze vergelijker van zorgverzekeringen een overzicht van de beste zorgverzekeringen.

Overstappen.nl is onderdeel van Kizi

Close modal

Overstappen.nl, Autoverzekering.nl en EasySwitch.nl zijn onderdeel van Kizi, het overkoepelende merk van al onze websites. Bij Kizi maken we financiële keuzes makkelijk. Of het nou gaat om je internet, energiecontract of je verzekeringen.